Nyhed
10. aug. 2022 | 10:21

Et glimt af Ruben Östlunds Guldpalmevinder

Foto | Tobias Henriksson

Der er blevet offentliggjort en engelsk trailer og en klam plakat til Triangle of Sadness, der får seks stjerner i det aktuelle nummer af Ekko.

Af Nicki Bruun

Ruben Östlund skrev sig ind i et historisk selskab, da han i foråret sensationelt vandt Guldpalmen for anden gang med Triangle of Sadness.

Svenskerens opfølger til The Square er en overrumplende komedie, hvor en flok rige og celebre mennesker tager på tur med et krydstogtskib.

Nu er der kommet en trailer, hvor vanviddet står i fuldt flor, og filmens danske islæt fylder en hel del.

Zlatko Buric medvirker som russisk oligark, der fortæller modelparret Carl og Yaya, at han er blevet rig på at sælge lort. Og så nyder han et fordrukkent kaos med skibets marxistiske kaptajn, der spilles af Woody Harrelson.

Imens opildner Vicki Berlin tropperne til at yde deres bedste som overstewardesse, der skal sikre, at personalet giver gæsterne den bedst mulige oplevelse.

Som det første medie i verden lavede Ekko et større interview med Ruben Östlund om filmen i Ekko #90, hvor vi også talte med Vicki Berlin.

I det aktuelle Ekko #91 giver vores anmelder topkarakteren seks stjerner til Triangle of Sadness og skriver, at ”filmen er endnu et pletskud fra en provokerende, filmisk antropolog på toppen af sin karriere”.

Toppen af isbjerget
I går blev også filmens danske plakat offentliggjort, og den er ikke for svage sjæle. Se den herunder!

Plakaten viser en af filmens personer brækker, der brækker sig i lårtykke i en scene, der allerede er gået over i filmhistorien. Den optræder da også i traileren.

Til tonerne af det harmoniske hit What the World Needs Now Is Love får man en forsmag på, hvorfor det er en dårlig idé at holde stor festmiddag, mens et rasende uvejr får båden til at vælte rundt.

Der er opkast i stride strømme og et eksploderende toilet, men vi kan forsikre om, at det blot er toppen af isbjerget. Så glæd jer til at se filmen i danske biografer!

Triangle of Sadness får premiere den 22. september.

Kommentarer

Ekko #90

Ruben Östlund er på forsiden af Ekko #90.

Her giver han sit første store interview om Triangle of Sadness.

Filmen får seks stjerner i det aktuelle nummer.

Få en filmgave, når du tegner abonnement.

Køb magasinet i kiosker eller få det tilsendt.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko