Nyhed
03. aug. 2009 | 12:14

Grindhouse-trailer bliver til film

Robert Rodriguez laver sin falske trailer til en rigtig spillefilm.
Af Niels Petersen

I 2007 instruerede Robert Rodriguez og Quentin Tarantino projektet Grindhouse. Dobbeltfilmen floppede i de amerikanske biografer, og i Danmark blev de to film – Planet Terror og Death Proof – udsendt separat.

Projektet var en hyldest til de amerikanske grindhouse-biografer i 1970’erne og inkluderede også trailere til fire kommende film. Der dog slet ikke eksisterede.

Men det har Rodriguez nu valgt at gøre noget ved, og han er i øjeblikket i gang med at udvide sin falske trailer Machete til en rigtig spillefilm.

Filmen kommer til at handle om en mexikansk daglejer, med tilnavnet Machete, der anklages for et attentatforsøg, han ikke har begået.

Bedste grindhouse-manér
Men Manchete har ikke sit tilnavn uden grund, så der er lagt op til hævn på bedste grindhouse-manér, når han begynder at lede efter de skyldige.

I titelrollen som Machete ses igen den arrede mexikanske skuespiller Danny Trejo, der kendes fra utallige biroller i en lang række film. 

Optagestart er sat til august 2009, med forventet premiere i 2010.

Rodriguez er netop ved at caste filmen, og ifølge rygter skulle så forskellige skuespillere som Robert De Niro og Steven Seagal være interesseret i at medvirke.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko