Nyhed
14. dec. 2015 | 16:25

The Hateful Eight til Danmark i 70mm

Foto | Andrew Cooper
Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh og Bruce Dern har under en snestorm søgt ly i den samme afsidesliggende hytte i Quentin Tarantinos The Hateful Eight.

Tarantinos nye western vil i Danmark også blive vist i en seks minutter længere 70mm-udgave, som instruktøren selv foretrækker.

Af Rasmus Kruse

Som vi rapporterede i en tidligere nyhed, har Quentin Tarantino valgt at udsende den længe ventede The Hateful Eight i to forskellige versioner.

Den almindelige digitale version, som får premiere i de danske biografer den 7. januar 2016, og så en speciel 70mm-version.

Hidtil var det uvist, om danske Tarantino-fans ville få muligheden for at opleve den specielle version, men nu er der godt nyt i vente.

Filmens danske distributør, Scanbox Entertainment, har meldt ud, at man i Danmark vil kunne se The Hateful Eight i det format, som Tarantino foretrækker.

Allerede fra den 4. januar 2016 – altså tre dage før den ordinære premiere – vil Imperial lave forevisninger med 70mm-udgaven.

70mm-udgaven byder på længere sekvenser, som Tarantino over for branchebladet Variety har kaldt for ”store, lange, cool og overvældende”, og det giver seks minutter længere spilletid.

Hvilket bringer den i forvejen lange film op på hele tre timer og to minutter.

Imperial kan som den eneste biograf i Danmark – og en af få biografer på verdensplan – fremvise det noget specielle bredformat.

Trailer: The Hateful Eight

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko