Nyhed
04. mar. 2020 | 18:37

James Bond stoppes af coronavirus

Foto | Eon Productions
Daniel Craig spiller for sidste gang den elegante 007-agent i No Time to Die, men nu kommer publikum til at vente længe på at se ham som James Bond.

No Time to Die bliver rykket til november på grund af frygt for manglende indtjening i de dele af verden, der er særligt hårdt ramt af coronavirus.

Af Nicki Bruun

Verdens medieoverskrifter har i den seneste tid primært fokuseret på den stigende udbredelse af coronavirus. Også filmens verden er blevet berørt med faldende billetindtægter og frygt for at producere film, mens der er smittefare.

Nu bliver den næste film i rækken om agenten James Bond flyttet helt til november på grund af coronavirussen, meddeler folkene bag filmen ifølge internationale medier.

No Time to Die skulle have haft premiere i størstedelen af verden – også i Danmark – den 2. april. Men i lande som Italien, Sydkorea, Kina og Japan, hvor coronavirus er særligt udbredt, er biografer blevet lukket.

Branchemediet Variety skriver, at No Time to Die nu får engelsk premiere den 12. november og amerikansk premiere den 25. november.

Ekko har været i kontakt med den danske distributør SF Studios, som ikke har fået noget at vide, men vi må sandsynligvis også herhjemme vente på filmen til den 12. november.

Trailer: No Time to Die

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko