Ekko Shortlist Awards 2019
26. sep. 2019 | 11:46

Kultduo bliver værter ved Ekko Shortlist Awards

Foto | Kenneth Nguyen
Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag er kendt for deres underfundige humor og har en helt særlig kemi, som de kan bruge, når de for første gang skal være værtspar for en prisfest.

Julie og Jesper fra tv-serien 29-30-31 skal lede sjette udgave af Ekko Shortlist Awards, der finder sted den 29. november i Bremen Teater.

Af Claus Christensen

De er elsket for deres kærlige hudfletning af generationen omkring de 30 år. Og de er et lysende eksempel på, at man med talent, knofedt og en god portion fandenivoldskhed kan komme langt.

Uden megen erfaring kastede Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag sig ud i at lave en tv-serie, der med foreløbigt tre sæsoner – 29-30-31 – har fået en dedikeret fanskare.

Nu skal de være værter ved Ekko Shortlist Awards 2019, som finder sted fredag den 29. november i Bremen Teater. Køb billet her!

”Ekko Shortlist Awards er en fantastisk lejlighed til at skabe opmærksomhed omkring vækstlaget i dansk film,” siger Julie og Jesper.

”Vi ved, hvor meget det kræver at starte noget op selv og har en enorm respekt for dem, der går ud og tager initiativ og får realiseret deres visioner. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville være med til at fejre de nominerede og forhåbentlig give alle en sjov aften.”

Jury og afstemning
Omkring 150 film, der er kommet ind på onlinehitlisten Ekko Shortlist i det forløbne år, deltager i konkurrencen om tretten priser.

De nominerede offentliggøres den 4. november, hvorefter alle kan stemme på deres favoritter i tre uger.

Vinderen af Shortlist Prisen – der indbringer 25.000 kroner – vælges af en professionel jury af filmfolk. Publikum Prisen er udelukkende baseret på publikums stemmer.

De nominerede i de to kategorier er de film, som har været mest populære på Ekko Shortlist i det forgangne år.

I hver af de resterende elleve kategorier – bedste mandlige og kvindelige skuespiller, bedste fotograf etc. – nominerer juryen fem kandidater. Vinderen findes ved en ligeligt fordelt sammentælling af brugerstemmer og juryens rangering.

Vi byder på øl ved ankomsten, og efter showet vil der være noget godt til ganen. Landets bedste dj’s vil sørge for en vild efterfest.

Skynd dig at købe billet til årets filmfest, som er støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

Højdepunkter fra Ekko Shortlist Awards 2018

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards 2019

Afholdes fredag den 29. november i Bremen Teater.

Showet starter kl. 19 (dørene åbner kl. 18).

Værtsparret er Julie og Jesper fra tv-serien 29-30-31.

Støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

Køb billet her!

© Filmmagasinet Ekko