Nyhed
20. maj 2021 | 16:00

Tegn abonnement og få to biografbilletter

Foto | HFPA
Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino og Margot Robbie har alle haft fingrene i Filmmagasinet Ekko, og det kan du også få – endda med et godt tilbud oveni.

Hvis du tegner abonnement på Danmarks førende filmmagasin, får du lige nu to gratis biografbilletter eller halv pris på tolv billetter.

Af Nicki Bruun

Efter en lang nedlukning vil Ekko gerne hjælpe filmfans tilbage i biografmørket med film som Retfærdighedens ryttereMarco Effekten, In the Mood for Love og Oscar-vinderen Nomadland.

Vi har et eksklusivt tilbud, hvor nye abonnenter får to billetter til film i alle Nordisk Film Biografer (værdi: 180 kroner). Et årsabonnement koster kun 395 kroner, så der er virkelig penge at spare.

Bestil abonnement

Med et abonnement kan du også vælge at få halv pris på tolv billetter til film i biografklubben Filmporten (værdi: 540 kr.), der byder på et program med særligt udvalgte perler.

Endelig kan du leje fem film hos Blockbuster (værdi: 245 kr.), der er hjem for over 10.000 film i alle genrer.

Hvis du bestiller abonnement nu, modtager du som ekstra bonus det aktuelle magasin med Oscar-vinderen Frances McDormand på forsiden.

Her interviewer vi skuespilleren om Nomadland, der bliver vurderet til topkarakteren seks stjerner i landets største anmeldersektion.

Du får det næste Ekko-nummer med posten i midten af juni måned.

Et årsabonnement er fortløbende og består af fire numre i et flot coffee table-format. Som abonnent bliver du inviteret til magasinets eksklusive snigpremierer.

Trailer: Marco Effekten

Kommentarer

Tilbud på Ekko

Få to gratis biografbilletter, når du bestiller abonnement på Filmmagasinet Ekko.

Du kan også vælge mellem tolv rabatkuponer til biografklubben Filmporten eller fem film fra Blockbuster.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko