Nyhed
25. nov. 2020 | 16:15

Netflix bestiller ny serie af dansk makkerpar

Foto | Nikolaj Thaning Rentzmann
Der er god grund til smil for Jannik Tai Mosholt (tv.) og Christian Povalivo, som har indgået aftale med streamingtjenesten Netflix om at lave endnu en serie.

Folkene bag The Rain fortsætter samarbejdet med streamingtjenesten i en ny sci-fi-serie, der vil skubbe til genrens grænser.

Af Nicki Bruun

Den danske sci-fi-serie The Rain viste tredje og sidste sæson på Netflix i sommer, men folkene bag fortsætter samarbejdet med streaming-giganten i en ny serie.

Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt holder sig i den overnaturlige genre med Chosen. I seks afsnit skildres en teenager i udkanten af Danmark.

Byen Middelbo blev verdensberømt, da en meteor efter sigende styrtede ned for sytten år siden. Men den unge kvinde Emma opdager farlige hemmeligheder, da hun ved et uheld finder ud af, at historien er løgn.

”Vi har altid været fascineret af folks frygt for det ukendte og det besynderlige,” udtaler makkerparret i en pressemeddelelse og fortsætter:

The Rain var en fantastisk mulighed for at fortælle historier i en genre, som vi ellers sjældent oplever i Skandinavien, og vores samarbejde med Netflix har været en fornøjelse, der kun er blevet større og stærkere gennem årene.”

”Derfor var det naturligt, at Netflix også var den rigtige partner for Chosen, og det perfekte sted at udvikle og fortælle en historie, der er universel og har sci-fi-genren som drivkraft, men også trækker på vores egne liv og danske temaer.”

Mere sci-fi på vej
Hos Netflix glæder man sig over at fortsætte samarbejdet med duoen bag The Rain og ser frem til at forløse Chosen.

”Denne historie skubber grænserne for, hvad man kan forvente af sci-fi-genren, og samtidig vil serien have den samme stærke karakterdrevne historiefortælling som i The Rain, der fængslede publikum både i og uden for Danmark,” siger Netflix-chef for nordiske serier, Tesha Crawford.

Flere danske serier er på vej til Netflix, som har sat gang i lokale produktioner mange steder i verden.

30. december er der global premiere på Equinox, der er skabt af instruktør og manuskriptforfatter Tea Lindeburg på baggrund af hendes egen DR-podcast.

Det er også en sci-fi-fortælling, hvor Danica Curcic spiller hovedrollen som en kvinde, der konfronteres med traumatiske oplevelser i sin fortid.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko