Nyhed
09. aug. 2019 | 15:29

Nicolas Cage på skattejagt

Foto | Robert Zuckerman
Nicolas Cage har hovedrollen i National Treasure-filmene, hvor han som historikeren Benjamin Franklin Gates er på jagt efter alskens relikvier.

Skuespilleren afslører, at han ligesom sin rolle i National Treasure har brugt en masse tid på at lede efter historiske skatte rundt omkring i verden.

Af Frederik Hoff

Foruden at være en svært produktiv skuespiller er Nicolas Cage kendt for at være en særdeles excentrisk mand.

Derfor kommer det måske ikke som den største overraskelse, at Cage – der i 2007 overbød Leonardo DiCaprio på en auktion om et dinohoved – har gjort sig i private skattejagter.

Til avisen New York Times afslører han i et interview, at kraniet blev købt i forbindelse med en periode af hans liv, som var dedikeret til en ”personlig jagt på den hellige gral”.

I løbet af den fase var det skuespillerens primære mål at finde gralen. Det bragte ham blandt andet til Skotland og Rhode Island.

Turen er sandsynligvis inspireret af hans medvirken i National Treasure fra 2004, hvor Cage spiller en skattejæger på jagt efter alskens relikvier.

Angrebet af slanger
I interviewet fortæller Nicolas Cage også, at et angreb fra hans egne kæle-kobraer gav inspirationen til rollen i Ghost Rider: Spirit of Vengeace,

Når han stiller sig klar til kamp som Johnny Blaze, svajer han frem og tilbage, ligesom de to giftige slanger gjorde, da de forberedte et bid.

Slangerne måtte imidlertid sælges til en zoologisk have, da nabolaget ikke brød sig om deres tilstedeværelse. Ligeledes måtte dinosaurkraniet leveres tilbage til Mongoliet. Det viste sig nemlig at være stjålet.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko