Nyhed
25. maj 2020 | 16:02 - Opdateret 26. maj 2020 | 11:18

Nordisk Film Biografer slår dørene op

Foto | Nordisk Film Biografer
Nordisk Film Biografer har tidligere arbejdet med en plan om at genåbne deres biografer i juni, men nu meddeler biografkæden, at man vil tage imod publikum i denne uge.

Danmarks største biografkæde gør klar til at invitere publikum tilbage og vil åbne deres større biografer på fredag.

Af Nicki Bruun og Claus Christensen

Nogle af landets biografer åbnede allerede i weekenden, efter regeringen i sidste uge gav dem lov før den oprindelige dato 8. juni.

Men hos Danmarks største biografkæde – Nordisk Film Biografer – har der været tilbageholdenhed i forhold til at melde en konkret åbningsdato ud.

Men nu oplyser Nordisk Film, at weekenden kommer til at stå i biografens tegn for filmelskere landet over.

I første omgang åbner man elleve af de i alt 23 biografer, mens mindst syv yderligere åbner den 4. juni. Der kommer til at starte med til at være åbent fra torsdag til søndag samt i helligdage.

”Vi er klar til at åbne i weekenden i vores større biografer landet over. Vi arbejder lige nu på en åbningsplan, som hedder fredag den 29. maj,” siger Casper Bonavent, administrerende direktør i Nordisk Film Biografer Danmark, til Filmmagasinet Ekko.

Han uddyber, at det er en plan, som man arbejder på at færdiggøre. Der er også ved at blive lavet en pressemeddelelse, der kommer i løbet af i morgen tirsdag.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko