Nyhed
02. feb. 2005 | 11:07

Robert-vinder på mediekonference

Det unge filmtalent Max Kestner fortæller om iscenesat dokumentarisme.
Af Claus Christensen
Den netop udkårne Robert-vinder og modtageren af årets Dreyer Pris, Max Kestner, har sagt ja til at deltage i mediekonferencen Medier — på tværs!, som er arrangeret af EKKO og Dansklærerforeningen.  

Max Kestner er uddannet på Den Danske Filmskole og markerede sig sidste år med to originale og visuelle dokumentarfilm. I Nede på jorden, en varm og humoristisk skildring af fire arbejdere på en fabrik i Esbjerg, forvandler Kestner den trivielle hverdag til poesi. Og i Rejsen på ophavet reflekterer han finurligt over sin egen opvækst med hippie-forældre og over alle de tilfældigheder, der på forunderlig vis binder vores liv sammen. 

Kestner vil sammen med sin manuskriptforfatter Dunja Gry Jensen tale om iscenesat dokumentarisme — den udfordrende blanding af fiktion og virkelighed. Foredraget foregår i konferencens dokumentargruppe. Der er på konferencen yderligere tre grupper samt et fælles foredrag af forfatteren Kim Fupz Aakeson, som er biografaktuel med manuskriptet til Anklaget.

Mediekonferencen finder sted torsdag den 10. februar i Filmhuset. Den er åben for alle, og der er få ledige pladser tilbage for de meget hurtige. 

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko