Nyhed
30. dec. 2016 | 00:01

Ryan Gosling og Damien Chazelle laver ny film

Foto | Dale Robinette
Instruktøren Damien Chazelle og Ryan Gosling er snart aktuel med den storroste La La Land. Nu slår de igen pjalterne sammen med Neil Armstrong-filmen First Man.

Efter Oscar-favoritten La La Land skal Damien Chazelle portrættere astronauten Neil Armstrong i First Man med Ryan Gosling i hovedrollen.

Af Rasmus Stenbæk Iversen

Når Oscar-priserne skal deles ud til februar næste år, ligner Damien Chazelles musical La La Land på forhånd en af de seriøse prisslugere.

Chazelle bragede igennem i 2014 med den forrygende Whiplash, og allerede nu har instruktøren sin næste film klar i pipelinen: en biografisk film om den amerikanske astronaut Neil Armstrong, der som det første menneske nogensinde satte sine fødder på månen i 1969.

Og nu er det kommet frem, at Ryan Gosling skal spille hovedrollen som Armstrong i filmen med titlen First Man, der begynder optagelse i starten af 2017. Det skriver flere medier, blandt andet Hollywood Reporter og Variety.

Gosling og Chazelle kender allerede hinanden fra La La Land, hvor Gosling spiller den mandlige hovedrolle.

Væk fra musikken
I både Whiplash, La La Land og debuten Guy and Madeline on a Park Bench spiller musikken en vigtig og meget ekspressiv rolle i fortællingen, men med First Man lader det umiddelbart til, at Chazelle bevæger sig væk fra den stil.

First Man har manuskript af Josh Singer, der skrev sidste års Oscar-vinder Spotlight. Den kommende film er baseret på James Hansens bog First Man: A Life of Neil A. Armstrong.

Neil Armstrong blev verdensberømt med ordene ”one small step for man, one giant leap for mankind”, da han trådte ud på månen.

La La Land får dansk premiere den 23. februar til næste år.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko