trailer
24. juli 2017 | 10:35

Se nye trailers for toneangivende serier

Foto | Netflix
De fire søde drenge fik noget af et eventyr i første sæson af Stranger Things, og det tyder på, at de også får deres sag for i den kommende sæson.

Stranger Things er snart klar med næste omgang, mens også Westworld byder på trailer-visit i det blodige forlystelsesland.

Af Nicki Bruun

Hen over weekenden har der været festivalen Comic-Con i den californiske by San Diego, og det er altid lig med en række nyheder og trailers.

Den nok mest ventede er traileren til den kommende anden sæson af Netflix-serien Stranger Things – se nederst.

Sci-fi-serien om mystiske væsner og begivenheder i 1980’ernes amerikanske hjerteland tog verden med storm i 2016 og er blevet Emmy-nomineret for bedste dramaserie med sin første sæson. Nu er næste omgang på vej, og ud fra traileren at bedømme er der lagt op til en ny blanding af nostalgi og uhygge.

Det starter hyggeligt med de fire, søde drenges besøg i en arkadehal, men hurtigt falder mørket på og Will Byers, der blev bortført til en anden dimension i første sæson, begynder at se skræmmende syner.

Året i serien er 1984, og til tonerne af Michael Jacksons Thriller og med drengene iklædt Ghostbusters-udklædning er der fuld smæk på tidsbilledet. Men det virker også mørkere end i første sæson, og i kulissen lurer en ondskab, der ikke er til at spøge med.

Til gengæld gør den elskede Eleven også sin genkomst til sidst i traileren – klar til at redde drengene. Anden sæson af Stranger Things får premiere på Netflix den 27. oktober.

Også en anden hypet sci-fi-serie, der er blevet Emmy-nomineret for bedste dramaserie, har fået en trailer til sin næste sæson.

I første sæson af Westworld gjorde de meget menneskelignende robotter oprør mod deres herskere. Den nye trailer giver et blodigt indblik i, hvordan den revolutionerede verden ser ud. Anden sæson af Westworld kommer engang i 2018 på HBO Nordic.

Trailer: Stranger Things – sæson 2

Trailer: Westworld – sæson 2

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko