Nyhed
18. aug. 2022 | 15:06

Sjovt makkerpar rister filmbranchen

Foto | Nikolaj Thaning & Nicolai Egense Eilertsen Meilby
Nikolaj Feifer (tv.) og Jesper Ole Feit Andersen står bag noget af Danmarks sjoveste filmkomik, og nu kan du opleve de to sammen på slap line.

Instruktør Nikolaj Feifer og skuespiller Jesper Ole Feit Andersen hudfletter muntert livet i filmbranchen som oplæg til Ekkos forpremiere på komedien Official Competition.

Af Nicki Bruun

Filmbranchen er fuld af selvoptagede mennesker, der tager sig selv meget, meget seriøst.

I hvert fald, hvis man skal tro den lårklaskende morsomme komedie Official Competition med Penélope Cruz og Antonio Banderas.

Her spiller de to stjerner en instruktør og en skuespiller, hvis egoer støder voldsomt sammen under arbejdet med en ny film.

Ekko holder i næste uge forpremiere på den fremragende film, der får fem stjerner i Ekko #91. Og hvad er mere oplagt end at give ordet til to filmskabere?

Skuespiller Jesper Ole Feit Andersen og instruktør Nikolaj Feifer er begge kendt for deres humor og selvironi, og til forpremieren vil de inden visningen dele deres erfaringer fra livet i den danske filmbranche.

Så hvis du har mod på at miste de sidste illusioner om filmbranchen, så skynd dig at købe billet til oplægget og visningen. Eventet finder sted 24. august kl. 19.30 i Empire Bio!

Succesrige komikere
Jesper Ole Feit Andersen er en af landets sjoveste unge skuespillere.

Han optræder i et hav af danske film og tv-serier og kan blandt andet opleves i den hyldede serie 29 og i en morsom rolle som politimand i Retfærdighedens ryttere.

Han medvirker også i Kasper Runes eksklusive Ekko-webserie Hotel Paradis og en håndfuld kortfilm på Ekko Shortlist.

Nikolaj Feifer er også kendt i Ekkos verden for sin Filmskole-afgangsfilm Junk Love – der kan ses på Ekko Shortlist – samt webserierne John Premium og Pitcherne, som ligeledes kan opleves på vores side.

Han har desuden skrevet og instrueret afsnit af en række tv-serier. I år har han fået succes med Netflix-serien Skruk, som han har skabt i samarbejde med vennen Amalie Næsby Fick. Den er en sjov komedie inspireret af deres respektive forløb med den tabubelagte fertilitetsbehandling.

Mød Jesper Ole Feit Andersen og Nikolaj Feifer til forpremieren, hvor Ekkos chefredaktør Claus Christensen vil byde velkommen og sørge for, at arrangementet ikke stikker helt af!

Trailer: Official Competition

Kommentarer

Ekko-snigpremiere

Kom til snigpremiere på Official Competition.

Afholdes 24. august kl. 19.30 i Empire Bio.

Køb billet.

Få en filmgave, når du tegner abonnement.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko