Ekko-event
14. jan. 2019 | 19:15

Snigpremiere: Trine Dyrholm i erotisk drama

Foto | Rolf Konow
Trine Dyrholm har en karrierens mest udfordrende roller, når hun som karrierekvinden Anne forfører sin syttenårige stedsøn (Gustav Lindh) i Dronningen.

Kom med Ekko i biografen og se en af årets mest ventede film, Dronningen, hvor Trine Dyrholm forfører sin syttenårige stedsøn.

Af Claus Christensen

Enhver ny film med Danmarks største kvindelige stjerne, Trine Dyrholm, påkalder sig stor opmærksomhed. Når det oven i købet er et kontroversielt drama, som involverer en erotisk affære med en syttenårig stedsøn, så taler vi om en af årets mest ventede film i 2019.

Derfor er det en særlig fornøjelse, at Filmmagasinet Ekko og Dagmar kan invitere til snigpremiere på Dronningen den 18. marts kl. 18.30 i Dagmar Teatret i København. Billetter bestilles her!

Filmen handler om den succesfulde karrierekvinde Anne (Dyrholm), der lever lykkeligt med sin lægemand og deres to døtre. Indtil hun en dag forfører mandens syttenårig søn Gustav og indleder en heftig affære!

Dronningen handler om begærets dunkle mål og skildrer et begavet og kontrolleret menneske, der kommer i sine drifters vold. Anne vikler sig ind i et spind af løgn og bedrag. Spørgsmålet er, hvilket menneske hun ønsker at være.

Filmen er instrueret af et af dansk films største talenter, May el-Toukhy. Hendes lovende afgangsfilm fra Filmskolen kan ses på Ekko Shortlist, og hun begejstrede både anmeldere og publikum med sin originale og bittersøde debutspillefilm, Lang historie kort.

Alt tyder på, at vi kan have endnu større forventninger til May el-Toukhys opfølger. På rollelisten finder vi også Preben Kristensen og de svenske skuespillere Gustav Lindh og Magnus Krepper (kendt fra tv-serierne Broen og Liberty).

Dronningen har premiere 28. marts, men med Ekko kan du se filmen ti dage før. Snigpremieren vil byde på en introduktion og muligvis også en Q&A, der vil blive offentliggjort senere.

Kommentarer

Ekko-snigpremiere

Ekko inviterer til snigpremiere på May el-Toukhys Dronningen med Trine Dyrholm i hovedrollen.

Afholdes 18. marts kl. 18.30 i Dagmar Teatret i København.

Køb billet.

© Filmmagasinet Ekko