Nyhed
22. dec. 2016 | 11:28

Vind et møde med Wes Anderson

Foto | Crowdrise
Wes Anderson annoncerer rollelisten til sin kommende animationsfilm Isle of Dogs, som Edward Norton, der titter frem i baggrunden, er en af mange stjerner i.

Ved at donere penge til Martin Scorseses The Film Foundation kan du komme til London og lægge stemme til Andersons kommende animationsfilm.

Af Nicki Bruun

Går du med skuespillerdrømme i maven, men ikke kan se dig selv står foran et kamera? Så er der her en mulighed for at komme på rollelisten i en af nutidens store instruktørers kommende film.

Wes Anderson er nemlig i gang med animationsfilmen Isle of Dogs, og nu kan man deltage i en konkurrence om at lægge stemme til en af titlens hunde.

For ti dollars, eller hvad der svarer til 70 kroner, kan man købe et lod, der med en god portion held kan blive indgangsbillet til den store oplevelse.

Vinderen får en rejse for to til London i to dage, hvor man møder Wes Anderson og får en rundvisning på filmens set. Derudover skal man indspille hundestemmen, som det bemærkes kan kræve gø og hyl.

Lykkeriddere og rigmænd
De 70 kroner går til Martin Scorseses organisation The Film Foundation, der blev oprettet i 1990, og hvis mål det er at bevare og restaurere gamle film.

Er man i humør til at bruge flere penge, kan det dog også blive til mere end velgørenhed.

For cirka 700 kroner får man ti lodder med vinderchancer, men også en sjælden t-shirt fra filmen. I den højere ende giver 70.000 kroner en samlerobjekt af karat, nemlig koncept-tegninger af filmen underskrevet af Wes Anderson.

Endelig kan man også bare springe tombolaen over, hvis man er villig til at betale i omegnen af 350.000 kroner. Så slipper man også for at konkurrere med de andre lykkeriddere og får rejse, medvirken og møde med Wes.

Fantastisk animation
Der er vanen tro i Wes Andersons film et stjernehold af skuespillere tilknyttet.

Selvfølgelig, fristes man til at sige, er Bill Murray på rollelisten, mens stemmeskuespillerne også tæller Scarlett Johansson, Bryan Cranston og Edward Norton.

Sidst Anderson gav sig i kast med en animationsfilm, kom der den temmelig fantastiske Fantastic Mr. Fox ud af det, så det er vist tilladt at have høje forventninger.

Se videoen, hvor instruktøren annoncerer hele rollelisten neden for, og se konkurrencen, der løber de næste 40 dage, ved at klikke her.

Wes Anderson annoncerer rolleliste

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko