Anmeldelser

3577 - 3588 ud af 3679
Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 21:21

Welcome to Utmark

Kim Fupz Aakeson og Dagur Káris nordiske Twin Peaks-western rammer plet med begsort galgenhumor og skaber forventninger til en anden sæson med mere fortælling.

festivalanmeldelse
27. jan. 2020 | 13:19

Wendy

Otte år efter Hushpuppy vender Benh Zeitlin tilbage med et berusende eventyr, der gengiver barndommens nysgerrige utilregnelighed, så man føler sig som et barn igen.

Biografanmeldelse
27. juli 2021 | 20:05

Were­wolves Within

Sam Richardson er en superb fornøjelse i munter gyserkomedie, der underholder fra start til slut og slukker tørsten for varulvehungrende filmfans.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 07:57

West Side Story

Svorne fans af musicalen vil måske blive skuffet, men Spielberg gør den mere filmisk og tilfører en social indignation.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 08:01

Western

Månedens film i Cinemateket fra Maren Ades tyske filmselskab er et langsomt, men betagende drama om kulturkløfter mellem machomænd.

Cph:Dox 2019
24. mar. 2019 | 23:49

Western Arabs

Instruktøren Omar Shargawi udforsker i sit magnum opus vredens natur med en intens skildring af sin far og følelsen af ikke at høre til noget sted.

Biografanmeldelse
28. nov. 2019 | 00:48

Western Stars

Mesteren af americana, Bruce Springsteen, debuterer som instruktør i en underholdende og medrivende koncertfilm.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 14:23

Westworld – sæson 3

HBO’s filosofiske sci-fi-thriller er ikke altid nem at forstå, men den sublime filmstil og friske genreleg bærer fortællingen.

Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

Tv-anmeldelse
22. juli 2015 | 09:43

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Bradley Cooper, Amy Poehler og Co. er efter fjorten år tilbage i sommerlejren Camp Firewood i en charmerende og veloplagt serie-prequel til kultfilmen Wet Hot American Summer.

© Filmmagasinet Ekko