Anmeldelser

25 - 36 ud af 3612
Biografanmeldelse
01. sep. 2022 | 07:27

The In­vit­a­tion

På grænsen af satire får rigmandsstereotyper sig en overhaling i gotisk gysermysterium med velspillende Nathalie Emmanuel.

Biografanmeldelse
31. aug. 2022 | 16:35

No­tre-​Da­me i flammer

Det er hårrejsende sammen med det franske folk at opleve skrækdagen, hvor den ikoniske kirke i Paris brændte.

Serieanmeldelse
31. aug. 2022 | 16:00

Ringenes herre: Mag­trin­ge­ne

Efter de to første afsnit mangler verdens dyreste tv-serie alt det, der ikke kan købes for penge.

Streaminganmeldelse
31. aug. 2022 | 13:42

RRR

Sjældent har en actionfilm føltes større end vildt underholdende mytologisering af to af Indiens mest elskede revolutionære skikkelser.

Boganmeldelse
28. aug. 2022 | 23:00

Den skjulte kor­rup­tion

Direktøren for Danmarks ældste videoforretning forsøger efter mere end 30 års kamp at råbe magthaverne op med et mammutværk om kulturfjendtlig karteldannelse.

Serieanmeldelse
26. aug. 2022 | 16:51

Better Call Saul – sæson 6

En af tv-historiens bedste serier løfter sig over Breaking Bad med åndeløst spændende og dybt bevægende afslutning på det forrygende karakterstudie.

Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 15:22

Tusind timer

Smuk og underspillet musikfilm skildrer overbevisende smerten ved at se kunstnerdrømmen smuldre væk.

Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 13:30

Balladen om den hvide ko

Iransk drama om social kontrol og kampen for sandheden plukker en høne med et lukket samfund.

Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 07:28

After Ever Happy

Mens popidolet Harry Styles er fulgt med tiden, står den mest populære fanfiktionserie om ham i stampe.

Biografanmeldelse
25. aug. 2022 | 03:36

Poter af stål

Stærkt underholdende animationsfilm løfter den evige kamp mellem katte og hunde til en billedskøn og bramfri komedie om ulogisk racehad.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Serieanmeldelse
22. aug. 2022 | 06:37

Spies og mor­gen­bol­le­da­mer­ne

Hvorfor kunne ingen i samtiden se, hvor klam Simon Spies var, og hvorfor har kunstnere som Anders Matthesen i nutiden hyldet den sadistiske rejsekonge?

© Filmmagasinet Ekko