Anmeldelser

1 - 12 ud af 4131
Tv-anmeldelse
20. maj 2020 | 14:39

Sa­ta­n­kul­ten på Anholt & Den danske satankult

Duellen mellem to film om afdækningen af satanisme i Anholts ørken ender uafgjort. Ekkos anmelder anbefaler en aftens dobbeltprogram i den okkulte mystiks tegn.

Biografanmeldelse
30. jan. 2024 | 10:58

Drengen og hejren

I sin første film i et årti leverer mesteren Hayao Miyazaki ren filmmagi med historie om at have hjertet åbent og holde fast i fantasien.

Biografanmeldelse
13. jan. 2024 | 17:38

Poor Things

Fablen om en kvinde med et spædbarns hjerne – forrygende spillet af Emma Stone – er et vidunderligt sprudlende og tankevækkende studie af, hvilke stakkels væsner vi mennesker egentlig er.

Biografanmeldelse
09. jan. 2024 | 07:23

The Zone of Interest

Ved at studere gerningsmændene i holocaust har Jonathan Glazer skabt et mesterværk af historiske dimensioner, som viser, hvad der sker, når vi giver slip på det menneskelige.

Streaminganmeldelse
12. sep. 2023 | 20:00

En tavs historie

Modig, modbydelig og dybt rørende dokumentar om et barns overgreb på et andet barn er en historisk bedrift.

Serieanmeldelse
06. aug. 2023 | 21:20

Balladen om ko­lo­ni­ha­ven

Det tangerer det geniale, når dokumentarserie om konflikter i en kolonihave løfter sig til et hylemorsomt og tankevækkende Danmarksportræt.

Serieanmeldelse
06. juni 2023 | 09:59

Hændelser ved vand

Dragende noir-krimi med tre August-skuespillere i front er et mageløst iscenesat drama, der gør det smågeniale romanforlæg brændende aktuelt.

Serieanmeldelse
23. mar. 2023 | 12:44

Suc­ces­sion – sæson 4, afsnit 1-4

Serieskaber Jesse Armstrong placerer sirligt skakbrikkerne i det afgørende slag om medietronen, mens ensemblet overgår sig selv i tidens ubestridt bedste serie.

Biografanmeldelse
18. mar. 2023 | 22:12

The Fabelmans

Uden bitterhed skildrer Steven Spielberg opvæksten og forældrenes skilsmisse i sin imponerende karrieres mest personlige og rørende film.

Serieanmeldelse
25. jan. 2023 | 21:10

Dan­se­gar­dero­ben

Ditte & Louise rammer tidsånden i 1970’erne på kornet og viser med knippelgodt skuespil, sang og dans en sexistisk verden, hvor mænd konstant er morsomme på kvinders bekostning.

Biografanmeldelse
24. jan. 2023 | 22:17

Aftersun

Mesterlig skotsk debutfilm forvandler far og datters charterferie til et sanseligt erindringsværk, som skaber små menneskerystelser og viser det ordinære, der former os.

Serieanmeldelse
22. jan. 2023 | 10:53

Atlanta – sæson 4

Atlanta er den definitive serie om at være sort i USA – fra mikroracismen til de hierarkiske strukturer, der gennemsyrer landet.

© Filmmagasinet Ekko