Anmeldelser

13 - 24 ud af 2469
Serieanmeldelse
06. nov. 2019 | 07:13

The Morning Show

Dramaserie om arbejdet på en nyhedsstation er solid underholdning, som rammer tidsånden med udforskning af magtmisbrug, #MeToo og troværdig journalistik.

Serieanmeldelse
04. nov. 2019 | 21:50

Exit

Norsk serie om vor tids stenrige og afstumpede finansmænd underholder, men kommer til kort i forhold til amerikanske inspirationskilder.

Biografanmeldelse
03. nov. 2019 | 10:38

Flugten fra Øst­tys­kland

Tysk film beretter medrivende den autentiske historie om to familiers spektakulære forsøg på at flygte i en luftballon fra DDR’s rædselsregime.

Streaminganmeldelse
03. nov. 2019 | 08:59

El Camino: A Breaking Bad Movie

Filmafslutningen på moderne kultserie tilfører ikke universet noget nyt, men skaber dirrende drama for en af tv-historiens mest tragiske helte.

Serieanmeldelse
01. nov. 2019 | 12:13

Ramy

Ramy Youssefs selvbiografiske dramedy om at være ung muslim i USA er fængslende underholdning med stof til eftertanke.

Serieanmeldelse
31. okt. 2019 | 17:52

His Dark Materials

Med en forrygende hovedperson er HBO’s nyeste fantasy-serie en succesfuld filmatisering af Philip Pullmans magiske bogforlæg.

Biografanmeldelse
31. okt. 2019 | 12:38

Ter­min­at­or: Dark Fate

Ny Terminator-film er med sin heltefeministiske omskrivning af historien en overraskende begavet kommentar til vores samtid.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 19:07

Familien Addams

Det er imod alle odds lykkedes at gøre en af historiens mest makabre og ikoniske familier til en kedelig børnefilm.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 12:24

Mit ustyrlige hjerte

Tysk komediedrama læner sig op ad det franske hit De urørlige, men mangler charmen og komikken i sin livsbekræftende historie.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:45

Kollision

Avaz-brødrene forsøger at overgå Hollywood, men deres patosfyldte melodrama minder mere om et harmonikasammenstød end en film.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Biografanmeldelse
26. okt. 2019 | 12:16

3 kvinder

Jafar Panahi cementerer sin position i filmkunstens superliga med et vredt og vittigt drama om iransk machovælde og kønsdiskrimination.

© Filmmagasinet Ekko