Anmeldelser

13 - 24 ud af 2834
Serieanmeldelse
16. okt. 2020 | 16:14

Beartown

Svensk HBO-serie luller publikum ind i et ishockey-eventyr, før tæppet hives væk, og et grumt voldtægtsdrama udspiller sig.

Biografanmeldelse
16. okt. 2020 | 13:31

Den sorte jord

Underholdende drama om sovjetisk folkemord føles hjerteskærende personlig.

Boganmeldelse
14. okt. 2020 | 12:52

”Vi vil have vores fair andel!”

Der er no country for old men, konkluderer Ekkos anmelder efter at have vendt og drejet argumenterne i Hans Bondes velskrevne bog om kønskvotering.

Biografanmeldelse
13. okt. 2020 | 19:06

I Walk

I sin mest personlige film stiller Jørgen Leth ærligt og rørende en skrantende krop, upålidelig hukommelse og lammende søvnløshed til skue.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 17:44

David At­ten­bor­ough: Et liv på vores klode

Naturprogrammernes far fortæller en moderne fabel om alvorlige klimaforandringer og krydrer med mageløse optagelser fra resterne af verdens vilde natur.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 13:25

Ema

Chilensk mesterinstruktør får dragende drama om en vildtlevende kvinde til at eksplodere i farver, dans og seksualitet.

Serieanmeldelse
13. okt. 2020 | 11:08

The Good Lord Bird

Ethan Hawke er fremragende i miniserie, der med historien om oprør under den amerikanske slavetid perfekt forener galskab og alvor.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 21:02

Ulven kommer

DR’s søndagsdrama om en teenagepiges voldsanklager mod sin stedfar byder på stærke skuespilpræstationer og et knugende ubehag.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 10:11

Muld­var­pen – Un­der­cov­er i Nordkorea

Mads Brügger overgår sig selv med forrygende fascinerende spiondokumentar og et persongalleri, som er større end livet og leder tankerne hen på en James Bond-film.

Biografanmeldelse
05. okt. 2020 | 21:20

Familien Bigfoot

Humor og alvor blandes fortrinligt i animeret familiefilm, som har et vigtigt budskab om naturens balance til det unge publikum.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 19:37

The Haunting of Bly Manor

Opfølger til succesfuld horror-serie har færre gys, men går direkte i hjertekulen med rørende historier om kærlighed.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 15:55

The Comey Rule

Den dramatiserede udgave af FBI-direktørs skærmydsler med Trump er medrivende og et interessant forsøg på at føje nye dybder til en politisk æra.

© Filmmagasinet Ekko