Anmeldelser

49 - 60 ud af 2008
Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 07:07

Sweet Country

Nådesløs western fra det vilde øst går i marv og ben med barsk fortælling om racismens afgrundsdybe brutalitet.

Biografanmeldelse
02. aug. 2018 | 14:40

The Darkest Minds

Trods sin forudsigelige struktur er amerikansk ungdomsfilm med mutanter og superkræfter både hjertevarm og skamløst underholdende.

Biografanmeldelse
01. aug. 2018 | 11:42

Mission: Im­possible – Fallout

Imponerende er det at se Tom Cruise i fuldt firspring, men hans agent Ethan Hunt savner udfordringer, der kan løses på andre måder end ved at løbe hurtigt.

Biografanmeldelse
01. aug. 2018 | 07:38

The Place

Paolo Genoveses gådefulde faust-fortælling forvandler moralfilosofi til en nervepirrende oplevelse.

Biografanmeldelse
30. juli 2018 | 15:50

For­nær­mel­sen

En banal konflikt kommer ud af kontrol i libanesiske Ziad Doueiris originale og medrivende drama, som bliver et mikrokosmos over striden mellem Israel og Palæstina.

Serieanmeldelse
27. juli 2018 | 07:00

Castle Rock

Stephen King-serie kommer langsomt fra start, men den fri leg i gysermesterens univers giver forhåbninger om skrækindjagende fanfiction.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 09:20

Bien Maja på nye hon­nin­ge­ven­tyr

Gensynet med den nævenyttige honningbi Maja, der denne gang springer ud som sportsstjerne, er en munter overraskelse.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 06:37

Åben­ba­rin­gen

Fransk drama starter lovende med gådefuld mystik, men er trods godt skuespil en lidt flad film om tro, tvivl og bedrag.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 06:07

Hotel Artemis

Bizar sci-fi om farverige kriminelle har ikke megen handling, men er fuld af dygtige skuespillere, som boltrer sig i sjove roller.

Serieanmeldelse
25. juli 2018 | 10:22

GLOW – sæson 2

Selv hvis man ikke bryder sig om wrestling, er det umuligt at modstå de underskønne kvinders charmerende favntag med livet.

Biografanmeldelse
23. juli 2018 | 15:04

Beast

Britisk talent debuterer med foruroligende kærlighedsfortælling om gådefuld vildskab og bæstet i mennesket.

Biografanmeldelse
19. juli 2018 | 00:00

Mamma Mia! Here We Go Again

Fortsættelse af Abba-musical er et unødvendigt og ufrivillig morsomt deja-vu.

© Filmmagasinet Ekko