Anmeldelser

49 - 60 ud af 2142
Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 23:46

The House That Jack Built

Seriemorderfilm står som en monolit over Lars von Triers karriere, et pompøst og provokerende værk, der veksler mellem de højeste tanker og de laveste drifter. Og slutningen er mesterlig.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 09:26

Re­kon­struk­tion Utøya

Norsk dokumentar lider af berøringsangst, når fire overlevende hver opfører en rekonstruktion af massakren i et filmstudie.

Streaminganmeldelse
27. nov. 2018 | 04:56

The Ballad of Buster Scruggs

Coen-brødrene brillerer ubesværet, når de leger med westerngenren og prøver kræfter med det litterære antologiformat i stærkt seværdig film.

kortfilmanmeldelse
22. nov. 2018 | 10:18

Super16 af­gangs­film årgang #9

Danmarks førende alternative filmuddannelse er mere vital end nogensinde. Med indtrængende personlige afgangsfilm er en ny årgang klar til at indtage dansk film.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 22:28

Widows

Oscar-vinderen Steve McQueen forsøger at fusionere kup-thriller, politisk drama og en historie om sårede kvinder, men glemmer den elementære spænding.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 09:32

Brakland

Ungdomsfilm fra provinsen rammer teenageres rodløshed på kornet, men uden rød tråd føles den som en forvokset musikvideo.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 15:15

Escape at Dannemora

Oscar-vindere leverer store præstationer i fængselsserie om bizar, autentisk begivenhed, men der mangler en dybere grund til at fortælle historien.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 00:52

My Brilliant Friend

Samfundskritik og fabulerende drømmescener går hånd i hånd i serieversionen af Elena Ferrantes romanværk om en ung piges opvækst i efterkrigstidens hærgede Italien.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2018 | 01:33

Journey’s End

Det er stærk kost, når britisk drama med imponerende realisme skildrer en gruppe soldater i en skyttegrav under Første Verdenskrig.

Serieanmeldelse
15. nov. 2018 | 13:56

Bodyguard

Den britiske hitserie med en måske kommende James Bond i hovedrollen er potent medrivende og nervepirrende spændende.

Biografanmeldelse
15. nov. 2018 | 09:00

Fan­ta­sti­ske skab­nin­ger: Grin­delwalds for­bry­del­ser

Det nye kapitel i Harry Potter-universet smider en vaskeægte cliffhanger-bombe, men den kan ikke redde en ørkenvandring af kedsommelige actionscener.

Biografanmeldelse
14. nov. 2018 | 01:26

Suspiria

Luca Guadagninos dansegyser er en storladen skuffelse, der i modsætning til originalen dirrer og pirrer uden rigtigt at stikke kniven ind.

© Filmmagasinet Ekko