Anmeldelser

49 - 60 ud af 2711
Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 12:32

Normale mennesker

Mod alle odds lykkes det at fange magien fra Sally Rooneys bestseller og skabe en af de bedste kærlighedsserier i dette årtusinde.

Serieanmeldelse
09. maj 2020 | 17:19

Too Hot to Handle

Reality-serie med lækre singler er perfekt timet til corona-tider, men det er umuligt at engagere sig i det falske afholdenhedseksperiment.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 08:59

Ex­trac­tion

Der er masser af superb action, men ikke megen historie, når Chris Hemsworth deler øretæver ud i den mest sete premierefilm på Netflix nogensinde.

Serieanmeldelse
06. maj 2020 | 04:19

Trying

Romantisk komedieserie om adoptionsjunglen og forældreskabets udfordringer udvikler sig til en tankevækkende overraskelse.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 17:57

The Eddy

Oscar-vinderen bag La La Land kontrasterer virtuost sorg og lykke i musikalsk Netflix-serie om livet på en jazzklub.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 12:08

Awkwafina Is Nora from Queens

Komedieserie slår et slag for asiatisk repræsentation, men er ud over sin muntre hovedperson en blandet fornøjelse.

Streaminganmeldelse
04. maj 2020 | 15:03

The Night­in­gale

Kvinden bag gyseren The Babadook følger op med et brutalt og poetisk hævndrama, der spejler opgøret med en nations mishandling.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Streaminganmeldelse
04. maj 2020 | 01:18

Vivarium

Vanvittig science fiction-satire over forældreskabet og forstadslivet vækker ubehag og giver samtidig stof til eftertanke.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 14:16

The Great

The Favourite-forfatter hylder det groteske og platte med en ujævn serie, der fungerer bedst i sine seriøse øjeblikke.

© Filmmagasinet Ekko