Anmeldelser

25 - 36 ud af 2361
Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 13:55

The Hateful Eight – afsnit 1-4

I dagens identitetspolitiske klima føles Tarantinos western mere politisk ukorrekt end ved premieren i 2015, men hvorfor klippe den op til en tv-serie?

Serieanmeldelse
22. juni 2019 | 19:09

Euphoria

Identiteten udfolder sig i samarbejde med teenageværelsets wifi-signal i HBO-serie, der skildrer Generation Z med respekt og følsomhed.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Biografanmeldelse
21. juni 2019 | 11:49

A Dog’s Journey

Dennis Quaid og menneskets bedste ven har næsten lige varme øjne i hjertelig, men forudsigelig hundefilm.

Serieanmeldelse
21. juni 2019 | 10:03

City on a Hill

Politidrama af Boston-drengene Ben Affleck og Matt Damon er en skuffende tyndslidt The Wire-klon, hvis figurer er så nuancerede som tændstikmænd.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 21:17

Him­mels­da­len

En kvinde ender ved en fejltagelse på et sanatorium med psykopater i svensk serie, der holder spændingen oppe med julelege mellem himmel og helvede.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 16:59

De fri­vil­li­ge

Anders Matthesen træder i karakter som seriøs skuespiller i alvorskomedie om et fængselskor, der skiftevis gør ondt i hjertet og sender lattermusklerne på arbejde.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 09:54

Sommer

Sprudlende og oprørsk fortælleglæde gennemsyrer Kirill Serebrennikovs forfriskende hyldest til 80’erne russiske punkmiljø.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 19:10

Trans­ni­stra

Ungdomsskildring fra Europas mest oversete republik giver et hjertevarmt og naturligt indblik i unges liv langt fra Danmark.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 16:24

Booksmart

Hylende morsom high school-komedie er fyldt med girlpower, energiske hovedroller og et hav af sprudlende bifigurer.

Streaminganmeldelse
18. juni 2019 | 16:22

Ice on Fire

Klimadokumentar produceret og indtalt af Leonardo DiCaprio er en ordentlig opsang om at få den grønne omstilling op i gear.

© Filmmagasinet Ekko