Anmeldelser

25 - 36 ud af 2711
Tv-anmeldelse
10. juni 2020 | 07:02

On the Record – se­xankla­ger i mu­sik­bran­chen

Kontroversiel dokumentar rammer hårdt ved at sætte ansigter på voldtægtsanklagerne mod hiphop-produceren Russell Simmons.

Serieanmeldelse
09. juni 2020 | 12:19

Love Life

Romantisk komedieserie om den lange vej til livets store kærlighed er sød, sjov og hurtigt glemt ligesom hovedpersonens mange stævnemøder.

Serieanmeldelse
08. juni 2020 | 10:38

Rick and Morty – sæson 4, del 2

En overlegen sæsonafslutning fuldender tidens mest kreative animationsserie i et endegyldigt opgør med hovedpersonens status som forbillede for destruktive mænd.

Biografanmeldelse
05. juni 2020 | 20:36

Zombi Child

Mystisk fransk spændingsdrama sparker nyt liv i zombie-genren med kritik af kolonialisme og de levende døde som den hvide mands slaver.

Streaminganmeldelse
04. juni 2020 | 16:37

Capone

Tom Hardy skider i sengen og tisser i bukserne som den demente gangsterboss Al Capone i et originalt hallucinerende bud på fortærsket biopic-genre.

Boganmeldelse
04. juni 2020 | 15:47

Catch and Kill

Harvey Weinsteins banemand – Ronan Farrow – træder frem som en mand med en mission i underholdende og flamboyant velskreven bog, der mangler orden i de journalistiske klæder.

Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 23:57

Pelle Haleløs

Den svenske børnebogsklassiker vender tilbage til det store lærred i en fornøjelig eksplosion af farver, musik og godhjertede budskaber.

Serieanmeldelse
03. juni 2020 | 14:49

I May Destroy You

Rørende serie om overgreb og samtykke markerer ankomsten for en af den nye generations bedste og vigtigste stemmer.

Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 09:59

Dark Waters

Mark Ruffalo er fænomenal som advokat i whistleblower-drama gennemsyret af retfærdig harme, der sætter sig i kroppen som giftige kemikalier.

Serieanmeldelse
01. juni 2020 | 09:42

De kongelige statuer

Komikerduo spidder de kreative brancher i satirisk webserie, der ville have været sjovere uden sin absurde præmis.

Serieanmeldelse
28. maj 2020 | 13:40

Rita – sæson 5

Sidste sæson af populær komedieserie virker altmodisch i sin opbygning, men den herligt bramfrie titelperson holder stadig.

Biografanmeldelse
27. maj 2020 | 17:20

QT8: The First Eight

Dokumentar om Quentin Tarantinos karriere er en energisk, men floskelfyldt hyldest til mediefænomenet QT, der snarere hører hjemme på YouTube end i biografen.

© Filmmagasinet Ekko