Anmeldelser

25 - 36 ud af 2792
Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 19:36

The New Mutants

Trods en omskiftelig tilblivelse leverer den sidste del af X-men-universet solid action og godt skuespil af stjernefrøet Anya Taylor-Joy.

Serieanmeldelse
02. sep. 2020 | 18:31

Outcry – uskyldig dømt?

True crime-dokumentar om en rådden rettergang ryster med afsløring af dårligt politiarbejde i en pædofili-sag mod amerikansk ungdomsstjerne.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 06:58

Ante­bel­lum

Med dristige kvantespring og gedigne overraskelser skildrer horrorfilm mishandlingen af sorte, amerikanske slaver uden at forfalde til nemme klichéer.

Serieanmeldelse
31. aug. 2020 | 21:19

Am­bas­sa­dø­ren

Galgenhumoristisk satire om dansk karrierepolitiker minder om amerikanske Veep, men snubler i situationskomikken.

Biografanmeldelse
31. aug. 2020 | 17:52

Sy­stem­bry­der

Helena Zengel leverer en skræmmende overbevisende præstation som det niårige problembarn i tysk Berlinale-vinder, hvor realismen går gennem marv og ben.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

Biografanmeldelse
26. aug. 2020 | 20:25

La belle époque

Fransk komedie om evig kærlighed er en tilsukret trasketur med uelegante påfund og anstrengte forviklinger.

Serieanmeldelse
26. aug. 2020 | 18:51

Cold Hawaii

Aske Bang stråler som komisk tøffelhelt i en dramedy, der skildrer parforholdets op- og nedture, men mangler interesse for de kvindelige karakterers lyster.

Biografanmeldelse
23. aug. 2020 | 08:02

Tenet

Christopher Nolans tidssprængende spion-thriller er film i sin reneste form og så overrumplende ambitiøs, at man næsten glemmer at trække vejret.

kortfilmanmeldelse
22. aug. 2020 | 22:32

Film­sko­len animation årgang 2020

Seks vidtspændende talenter fra Filmskolen imponerer med originale og underholdende afgangsfilm, der får fremtiden til at se lys ud for dansk animation.

Biografanmeldelse
20. aug. 2020 | 18:36

Mysteriet om Henri Pick

Folkelig fransk komedie leger raffineret med litteraturen og kærligheden i en gådefuld historie om ophavet til en succesroman.

Tv-anmeldelse
19. aug. 2020 | 22:42

Det util­gi­ve­li­ge

Dokumentarserie med Lisbeth Zornig Andersen som vært graver hjerteskærende ned i makabre drabssager for at skabe afklaring for de efterladte.

© Filmmagasinet Ekko