Anmeldelser

25 - 36 ud af 2142
Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 17:29

Kaptajnen

Med betagende skønhed beretter tysk film en opsigtsvækkende, autentisk historie fra Anden Verdenskrig om menneskets higen efter mening og iboende ondskab.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 17:02

Ul­ve­hund­en

Sanselig og malerisk smuk animationsfilm udfolder en ulvehunds inderste væsen.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 16:11

Happy Ending

Hella Joofs nye film balancerer mellem at være en lavkomisk bagatel og et alvorligt lystspil, men kommer charmerende i mål med pragtpræstationer af kokette kvinder.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 08:58

Creed 2

Fortsættelsen af Creed genoptager koldkrigskampen mod Rusland, men det er et velfortalt boksedrama, hvor de mange slag faktisk betyder noget.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

Tv-anmeldelse
18. dec. 2018 | 15:57

Walaas vilje

Usædvanlig dokumentar om en palæstinensisk piges opvækst på Vestbredden er øjenåbnende, rørende og nem at identificere sig med.

Biografanmeldelse
17. dec. 2018 | 06:24

Ága

Drama fra et af de mest afsidesliggende steder på planeten er en gribende beretning om sorg og syndsforladelse, der formidabelt fortælles med billedsymbolik og drømmelogik.

Serieanmeldelse
16. dec. 2018 | 23:36

Herrens veje II

Fremragende skuespillere og billedskøn fotografering kunne i sidste ende ikke redde Adam Prices alvorstunge præsteserie fra kedsomheden.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2018 | 11:24

Finale

Det Danske Filminstitut er blevet berøvet to millioner kroner i den mest amatøragtige danske spillefilm i mands minde.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Biografanmeldelse
13. dec. 2018 | 09:16

Spider-​Man: Into the Spider-​Verse

Med humor og kærlighed til tegneserierne giver den bedste Spider-Man-film siden toeren fra 2004 fanen videre til en anden end Peter Parker.

Biografanmeldelse
13. dec. 2018 | 00:34

Aquaman

Filmen om den drønstærke havmand byder på vild action og bombastiske effekter, men tager sig selv lidt for alvorligt.

© Filmmagasinet Ekko