Anmeldelser

25 - 36 ud af 3559
Biografanmeldelse
12. juli 2022 | 12:47

Et sekunds lykke

Lars Bukdahl overgiver sig til sine tårer i Zhang Yimous drama om en flugtfange, der kæmper for at få et glimt af datteren via en filmstrimmel.

Biografanmeldelse
08. juli 2022 | 12:33

Min sommer i Provence

Drama om instruktøren Marcel Pagnols barndom er guf for den frankofile biografgænger, der sætter pris på små passioner i sommervarmen.

Biografanmeldelse
07. juli 2022 | 12:28

Thor 4: Love and Thunder

Charmerende selvironi og en herlig skurk driver stjernespækket superheltefilm, der undervejs falder i gryden med platkomik.

Biografanmeldelse
06. juli 2022 | 11:02

Ildsjæl

Spændende animationsfilm leger med vores forståelse af køn i historien om en kvindelig brandmand.

Biografanmeldelse
04. juli 2022 | 14:49

Resten af livet

Frelle Petersens opfølger til Onkel indfanger den sønderjyske stilhed med forrygende velspillet og følelsesmæssig intensitet.

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Biografanmeldelse
30. juni 2022 | 00:59

Minions 2: Historien om Gru

De animerede figurer er tilbage i en løs samling af dårlige sketches, der efterhånden bare er enormt irriterende.

Biografanmeldelse
28. juni 2022 | 13:57

Memoria

Thailandsk mesterinstruktørs hypnotiske og sansekildrende film med Tilda Swinton får som en drømmende åbenbaring tiden til at stå stille.

Tv-anmeldelse
28. juni 2022 | 11:59

Det sidste ord – Uffe El­le­mann-​Jen­sen

Mikael Bertelsens geniale format giver den nyligt afdøde politiker mulighed for at komme afslørende, opsigtsvækkende og ubeskriveligt rørende til orde.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 21:24

The Black Phone

Ethan Hawke er frygtindgydende som børnemorder i gruopvækkende gyser fra en af genrens mestre.

kortfilmanmeldelse
22. juni 2022 | 11:33

Super16, årgang 12 – første­års­film

De fremragende nye talenter fra den alternative filmuddannelse udforsker vidt forskellige genrer, men deler sansen for minimalisme og et fængslende filmsprog.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 07:55

Elvis

Instruktøren bag Moulin Rouge har skabt et prangende portræt af rock’n’roll-kongen, men det bliver aldrig for alvor gribende.

© Filmmagasinet Ekko