Anmeldelser

37 - 48 ud af 3673
Biografanmeldelse
28. okt. 2022 | 14:03

Fædre & mødre

De voksne er de barnlige i Paprika Steens perfekt balancerede komedie, der fremkalder hovedrysten, høj latter og en bævende underlæbe.

Serieanmeldelse
28. okt. 2022 | 10:11

Troldspej­let Special

Jakob Stegelmanns troldspejl er stået op af graven og har fået nyt liv i et langt skarpere format, som går perfekt i spænd med redaktionens podcasts.

Biografanmeldelse
27. okt. 2022 | 05:58

See How They Run

På grænsen mellem urkomisk farce og klassisk britisk mordmysterie stråler en fremragende og stjernespækket krimikomedie.

Serieanmeldelse
26. okt. 2022 | 05:52

This England

Michael Winterbottoms serie er en skarp diagnosticering af den britiske regerings håbløst elendige håndtering af coronavirus.

Serieanmeldelse
21. okt. 2022 | 13:35

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix-serien, der advarer mod idoldyrkelse af seriemordere, forfalder selv til kvalm fascination af en nekrofil kannibal.

Biografanmeldelse
20. okt. 2022 | 12:16

Ingen kender dagen

Fem moralske fabler løftes til en eftertænksom mosaikfortælling i Annette K. Olesens morsomme multiplotdrama om tillid.

Biografanmeldelse
20. okt. 2022 | 11:46

Eiffel

Freudiansk kærlighedsdrama om opførelsen af et af verdens største fallossymboler er en lækker fransk affære.

Serieanmeldelse
19. okt. 2022 | 23:02

The Rising

Dansk skuespiltalent er overbevisende i rollen som en afdød teenager, der leder efter sin egen morder i spændingsfyldt britisk krimi-thriller.

Biografanmeldelse
19. okt. 2022 | 09:33

Mrs. Harris Goes to Paris

Engelsk underklasse møder fransk overklasse i filmatisering af romanklassiker, der er seværdigt underholdende ud fra reglen om, at hundrede klichéer er bevægende.

Biografanmeldelse
19. okt. 2022 | 01:40

Black Adam

Det er eskapisme i yderste potens, når action-blockbuster om voldelig antisuperhelt underholder, mens budskabet fortaber sig i eksplosioner.

Biografanmeldelse
14. okt. 2022 | 15:41

Halloween Ends

Nedtoningen af Michael Myers vil måske skuffe gamle fans, men den foreløbige afslutning på Halloween-franchisen er skræmmende på et dybere plan.

Biografanmeldelse
13. okt. 2022 | 11:26

Skolen med magiske dyr

Fantasifuld familiefilm udforsker et venskab mellem mennesker og talende dyr i et spændende eventyr.

© Filmmagasinet Ekko