Anmeldelser

37 - 48 ud af 2235
Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 10:54

Britt-​Mar­ie var her

Svensk komedie med Pernilla August i hovedrollen er hjertevarm, men alt for forudsigelig.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 08:01

Maria Stuart – Dronning af Skotland

Kendt dronningekonflikt får en moderne, kønspolitisk overhaling i visuelt slående, men dramatisk stillestående periodefilm.

Serieanmeldelse
12. mar. 2019 | 01:02

The Case Against Adnan Syed

HBO’s dokumentarserie om den populære podcast Serials hovedperson demonstrerer ufrivilligt, at det er på tide at stoppe den nyfigne morderjagt.

Biografanmeldelse
11. mar. 2019 | 21:35

Silvio og de andre

Paolo Sorrentino har samlet sammen til sit magnum opus, der med visuel overskud udforsker hedonisme gennem fænomenet Silvio Berlusconi.

Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

Tv-anmeldelse
09. mar. 2019 | 13:49

Free Solo

Oscar-vindende dokumentar om bjergbestigning uden sikkerhedsnet giver et adrenalinbrusende indblik i en fascinerende livsmentalitet.

Biografanmeldelse
08. mar. 2019 | 09:43

Van Gogh – Ved evig­he­dens port

Julian Schnabel bruger filmkunsten til at skildre Vincent van Goghs kunstnergeni og sårbare, psykiske tilstand.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 16:47

Mi­ni­sek­ter­ne – På nye eventyr

Der er fantasifuld animation i bjergtagende eventyr, hvor de mindste væsener oplever de største dramaer.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 12:25

Løfte ved daggry

Charlotte Gainsbourg stjæler rampelyset fra hovedrollen i melodramatisk fransk film, der er lige dele altmodisch og underholdende.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 17:13

On the Basis of Sex

Højeretsdommer og kvinderettighedsforkæmper Ruth Bader Ginsburg burde have fået en film for mange år siden, men upersonlig biopic fanger ikke hendes stålsatte ambition.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 13:09

Selv­hen­ter

Komedie om et brødrepar og deres døde far er en afsindigt sjov og rørende film, der løfter niveauet for dansk komik.

© Filmmagasinet Ekko