Anmeldelser

37 - 48 ud af 2469
Serieanmeldelse
16. okt. 2019 | 11:19

Watchmen

Opdateret serieudgave om de maskerede superhelte er fuld af visuelt guf, men det står svagt til med historien og persontegningen.

Serieanmeldelse
15. okt. 2019 | 20:23

Looking for Alaska

Ungdomsserie baseret på bestsellerroman byder på et dragende persongalleri og lægger op til et brag af et klimaks.

Serieanmeldelse
14. okt. 2019 | 19:08

Dog­gysty­le – sæson 2

Trods menstruationsblod i panden savner man ravage i Astas provinseventyr, der er gået hen og blevet nærmest idyllisk.

Kunstanmeldelse
13. okt. 2019 | 15:11

Art & Porn

Med sans for timing præsenterer Kunsthal Charlottenborg interessante højdepunkter fra kunstens favntag med porno, der for 50 år siden blev set som en befrielse, men hurtigt skuffede.

Biografanmeldelse
12. okt. 2019 | 18:33

Blinded by the Light

Ungdomsfilm om en teenager splittet mellem to kulturer i Thatchers England er så charmerende, at man bare må overgive sig.

Tv-anmeldelse
11. okt. 2019 | 09:19

Emilie Meng – en ef­ter­forsk­ning går galt

Med dygtig journalistik dokumenterer serie på DR politiets chokerende svigt og ubegribelige dumhed, som bør få konsekvenser for politiinspektøren.

Biografanmeldelse
10. okt. 2019 | 09:41

Gemini Man

Oscar-vinderen Ang Lees eksperiment med 120 billeder i sekundet er mere irriterende end forførende, og historien ligner en klon af Bourne.

Biografanmeldelse
09. okt. 2019 | 13:43

Edmond

Stik modsat Edmond Rostands stykke Cyrano de Bergerac er filmen om tilblivelsen en usjov og gumpetung affære.

Serieanmeldelse
09. okt. 2019 | 11:09

Elsk mig

Svensk serie om en karrierekvindes kyniske syn på kærligheden er en frisk hyldest til romantiske komedier, der trods Tinder-æraen stadig er relevante.

Serieanmeldelse
08. okt. 2019 | 15:20

Batwoman

Det nye skud på stammen i superheltefranchisen Arrowverse starter med underholdende, men noget selvhøjtidelig girl power.

Biografanmeldelse
08. okt. 2019 | 10:02

Valhalla

Fenar Ahmads live-action-genindspilning af den ikoniske tegnefilm Valhalla skuffer slemt. Thors hammer falder tungt og mørkt.

Biografanmeldelse
07. okt. 2019 | 18:43

Fat Front

Fire modige kvinder viser deres dejlige deller frem i en smuk og ærlig dokumentar, der gør op med mange fordomme om tykke.

© Filmmagasinet Ekko