Anmeldelser

37 - 48 ud af 2792
Biografanmeldelse
19. aug. 2020 | 20:18

Sum­mer­land

Feministisk drama om forbudt kærlighed mellem kvinder går overbevisende til kamp mod forstokket børnesyn i England under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
19. aug. 2020 | 07:50

Bull

Råt, men usentimentalt sydstatsdrama viser mødet mellem en ensom teenagepige og en pensioneret bull-rider, så det føles helt autentisk.

Biografanmeldelse
18. aug. 2020 | 07:08

The Farewell

Vestlig og kinesisk kultur mødes i herligt intelligent og morsomt familiedrama, hvor alt føles ægte.

Streaminganmeldelse
17. aug. 2020 | 19:22

An American Pickle

Man skal tilbage til Coen-brødrenes A Serious Man for at finde en så veloplagt kærlig, men også hudflettende udlevering af jødisk selvforståelse i USA.

Tv-anmeldelse
15. aug. 2020 | 10:45

Den vildeste danser

TV 2’s nye fredagsunderholdningsprogram lever ikke op til den præmis, som man selv har opstillet.

Streaminganmeldelse
14. aug. 2020 | 19:03

Tågesyn

Ivan Elmer har for næsten ingen penge skabt en interessant og imponerende billedstærk debutspillefilm, der giver løfter om noget stort.

Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Serieanmeldelse
13. aug. 2020 | 19:52

Partisan

Svensk krimiserie byder på spænding, racisme og en hovedrolle i Fares Fares, der endnu engang drager med sin indiskutable karisma.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 22:54

Vores mand i Amerika

En af Danmarkshistoriens mest fascinerende skikkelser får sit liv filmatiseret i effektivt drama om store mænd og kvinderne bag dem.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 20:02

Greenland

Der er ikke meget samfundssind i katastrofefilm, hvor Gerard Butler skider på alt og alle for at beskytte sin familie mod en altødelæggende komet.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 15:02

Forført

Juliette Binoche slår sig løs som en moden og sexet kvinde i fransk film, der ligner en arthouse-udgave af Sex and the City.

Tv-anmeldelse
09. aug. 2020 | 21:16

ArtyFarty

Efter fire afsnit har DR2’s nye kulturprogram langt om længe fundet formen, men indholdet mangler stadig.

© Filmmagasinet Ekko