Anmeldelser

2425 - 2436 ud af 2677
Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 20:00

The Counselor

Ridley Scotts stjernebesatte film på manuskript af selveste Cormac McCarthy er en underholdende fortælling fra dødssyndens Mexico.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 18:29

Sorg og glæde

Sorg og glæde er skæbnesvangert begrænset og mondæn, fordi der kun er tale om en gestus og ikke et kompromisløst stormangreb på noget, der ikke kan forsvares.

Biografanmeldelse
12. nov. 2013 | 17:39

Shirley & Hinda

Dokumentarfilm om bedstemødre-aktivisme er mere end en politisk kommentar – den er sød, morsom og rørende.

Cph:Dox
12. nov. 2013 | 11:12

The Missing Picture

Umælende lerfigurer gør førstehåndsberetning fra Pol Pots rædselsregime skræmmende nærværende i den Cph:Dox-aktuelle The Missing Picture.

Cph:Dox
08. nov. 2013 | 15:57

Drømmen om en familie

Den tidligere misbruger Per drømmer om kernefamilie med datteren Ilse i fokus. Det skildres rørende og ærligt i Cph:Dox-aktuel dokumentarfilm, der med brug af Pers mageløse video-optagelser kommer helt tæt på.

Cph:Dox
07. nov. 2013 | 00:28

De udvalgte

Man savner at få sat ansigter på de afviste i en ellers stærk og afbalanceret dokumentarfilm om Danmarks benhårde udvælgelse af flygtninge.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Gravity

Med ærefrygtindgydende billeder fra rummet har Alfonso Cuarón skabt et fascinerende møde mellem action og poesi, 3D-suspense og eksistentielle gåder.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

The Fifth Estate

Julian Assange skildres i uambitiøs spændingsfilm, der i modsætning til den gådefulde WikiLeaks-leder hurtigt vil blive glemt.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

En nuance af blå

Michel Gondry gakker helt ud i sin nye film, et romantisk syretrip, der kunne blive til 30 fantastiske musikvideoer. Men ikke til en god film.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Don Jon

Joseph Gordon-Levitts instruktørdebut om en mand, der er afhængig af at se porno, er klichefuld og moraliserende puritansk.

Cph:Dox
05. nov. 2013 | 23:48

Ai Weiwei the Fake Case

Andreas Johnsen kommer helt tæt på den kontroversielle kinesiske kunstner Ai Weiwei i et scoop af en dokumentarfilm. Vises på Cph:Dox onsdag aften.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 23:37

The Broken Circle Breakdown

Belgisk publikumsfavorit om et par, hvis datter får leukæmi, leverer et ubønhørligt angreb på religion.

© Filmmagasinet Ekko