Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 829
Serieanmeldelse
26. mar. 2020 | 02:00

Som­mer­da­hl

Der er intet nyt fra forhørslokalet i TV 2 Charlies første egenproducerede krimiserie, hvor et skrabet budget giver flere parallelparkeringer end biljagter.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
06. maj 2023 | 16:05

Som­mer­da­hl – sæson 4

Danmark fremstår som et yndigt turistparadis i den dansk-tyske krimiserie, der får Barnaby til at ligne socialrealisme og Badehotellet Anton Tjekhov.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
27. juli 2023 | 20:22

Babylon Berlin – sæson 4

Det er den æstetiske overflod, der gør Tom Tykwers krimiserie om mennesker i et skæbnesvangert vadested konstant filmisk interessant.

Serieanmeldelse
06. maj 2023 | 16:05

Som­mer­da­hl – sæson 4

Danmark fremstår som et yndigt turistparadis i den dansk-tyske krimiserie, der får Barnaby til at ligne socialrealisme og Badehotellet Anton Tjekhov.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 10:11

Muld­var­pen – Un­der­cov­er i Nordkorea

Mads Brügger overgår sig selv med forrygende fascinerende spiondokumentar og et persongalleri, som er større end livet og leder tankerne hen på en James Bond-film.

Serieanmeldelse
15. dec. 2022 | 17:17

All Exclusive – Sofie Linde

Det enorme sammenstød udebliver, men der opstår en frugtbar og interessant samtale imellem Sofie Linde og Casper Christensen.

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
22. jan. 2024 | 21:33

Dark Horse

Ambitiøs ungdomsserie om nattelivets farer og svære familierelationer løfter pegefingeren, når den vil skildre beruselsens pris.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
18. juni 2023 | 10:45

Exit – sæson 3

De stenrige drømmer om et normalt liv i den ustyrligt lækre og velspillede norske serie, der fungerer som en slags moralsk punk.

© Filmmagasinet Ekko