Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 216
Serieanmeldelse
29. okt. 2017 | 15:23

Suburra: la serie

Italiensk Netflix-serie om hårde bananer i et dystert Rom udvikler et persongalleri, som kan hamle op med selv rockerfamilien i Sons of Anarchy.

Serieanmeldelse
13. jan. 2018 | 12:41

The Girl­friend Ex­per­i­ence – sæson 2

Midt under #MeToo nuancerer dramaserie om luksusprostitution forholdet mellem sex og magt og lader kvinder være lige så usympatiske som mænd.

Serieanmeldelse
01. maj 2018 | 17:11

Perfekte steder – sæson 2

Anden sæson af Mikael Wulffs ungdomsserie om kærlighed og kriser starter bedre end første, men forfalder stadig til klichéer og kunstige replikker.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Serieanmeldelse
27. juli 2018 | 07:00

Castle Rock

Stephen King-serie kommer langsomt fra start, men den fri leg i gysermesterens univers giver forhåbninger om skrækindjagende fanfiction.

Serieanmeldelse
14. okt. 2018 | 22:57

Herrens veje II – afsnit 1-2

I anden sæson af DR’s serie om tro og tvivl får Gud ikke engang en chance om søndagen.

Serieanmeldelse
15. nov. 2018 | 13:56

Bodyguard

Den britiske hitserie med en måske kommende James Bond i hovedrollen er potent medrivende og nervepirrende spændende.

Serieanmeldelse
17. jan. 2019 | 16:28

SMILF – sæson 2

Komedieserien om livet som ung singlemor vinder ved at fokusere på de mindre flatterende sider af tilværelsen.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

Serieanmeldelse
16. feb. 2017 | 15:59

Fleabag

Den britiske pendant til Girls er lige så sjov og endnu mere hjerteskærende end sin amerikanske søsterserie.

Serieanmeldelse
24. apr. 2017 | 19:33

Girls – sæson 6

Trods slagkraftig feminisme er det befriende ved Hannah og hendes veninder, at de ikke er powerkvinder, men helt almindelige fuck-ups.

Serieanmeldelse
25. juni 2017 | 18:34

Skam – sæson 4

Serien kunne have været endnu modigere i skildringen af Sana og hendes religion. Men efter fire sæsoner har Skam fået en værdig slutning.

© Filmmagasinet Ekko