Ekko-event
06. feb. 2018 | 12:13

Snigpremiere: Seksstjernet Oscar-favorit

Foto | Fox Searchlight Pictures
Den mystiske havmand og stumme Elisa (Sally Hawkins) forelsker sig i det romantiske fantasy-drama The Shape of Water.

Få det nye nummer af Ekko og se Guillermo del Toros The Shape of Water, der tildeles sjældne seks stjerner i magasinet og kaldes et brillant fantasy-mesterværk.

Af Claus Christensen

The Shape of Water er en brillant film, højdepunktet af Guillermo del Toros karriere, et mesterværk fyldt til bristepunktet med gammeldags filmiske glæder.

Sådan skriver Filmmagasinet Ekkos anmelder Lee Marshall i det nye nummer, som netop er kommet på gaden og indeholder interview med del Toro, der er kendt for værker som Pans labyrint og Hellboy.

Vi fejrer udgivelsen med en snigpremiere på The Shape of Water mandag den 12. februar kl. 20.30 i CinemaxX i København. Køb billet her.

The Shape of Water handler om en kærlighedsaffære mellem den ensomme og stumme rengøringsdame Elisa og en menneskelignende havmand, der bliver holdt fanget på det amerikanske militæranlæg, hvor hun arbejder.

Filmen foregår i 1960’erne under Den Kolde Krig. De amerikanske forskere tror, at væsenet fra havet har overnaturlige kræfter, der kan være gavnlige i kampen med Sovjetunionen. Elisa betragter derimod havmanden som en ligesindet, der også bare drømmer om at blive elsket.

”Jeg har altid drømt om at kunne trække vejret under vand. Vand kan ligesom kærlighed bryde igennem alle barrierer,” siger Guillermo del Toro om filmen, der på original vis forener romance, fantasy, spionage og B-monsterfilm.

Med tretten nomineringer regnes The Shape of Water for den store Oscar-favorit. Kom til snigpremiere med Ekko halvanden uge før premieren og få vort spritnye magasin som en bonus!

Trailer: The Shape of Water

Kommentarer

Ekko-snigpremiere

Ekko inviterer til snigpremiere på Oscar-favoritten The Shape of Water.

Afholdes 12. februar kl. 20.30 i CinemaxX i København.

Som bonus medfølger det nye magasin.

Køb billet her.

© Filmmagasinet Ekko