Nyhed
14. jan. 2019 | 10:09

Game of Thrones får premieredato

Foto | HBO
Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) og Jon Snow (Kit Harington) ankommer sammen til hans hjem Winterfell i den kommende sidste sæson af Game of Thrones.

Tidens mest populære serie vender tilbage med seks afsnit, der ifølge HBO-chef løfter niveauet. Se en teaser for sidste sæson af kampen om magten.

Af Nicki Bruun

Årets største seriebegivenhed er uden tvivl ottende og sidste sæson af det massivt populære fantasy-drama Game of Thrones.

Nu er der langt om længe kommet en premieredato for den sidste omgang med krigere og drager i magtspillet om Westeros.

14. april får ottende sæson premiere på HBO i USA, og dermed kan vi herhjemme se de nye afsnit på HBO Nordic den 15. april. Se en teaser for den kommende sæson herunder. Sæsonen byder på seks afsnit, som alle skulle være af spillefilmlængde.

Variety snakkede med HBO-chefen Richard Plepler efter Golden Globe-uddelingen sidste weekend. Han kunne fortælle, at han har set rough cuts af alle afsnit.

”Jeg har set dem to gange uden noget CGI (digitale effekter, red.), og jeg er forbløffet. Alle kan forvente en særlig lækkerbisken af historiefortælling og magisk produktion,” sagde Plepler til branchemagasinet.

Det afgørende slag
Game of Thrones
har været længe ventet af seriens trofaste fans.

Syvende sæsons syv afsnit blev vist i sommeren 2017, og det var tanken, at sidste sæson skulle komme i 2018. Den blev dog udsat, så den enorme produktion havde tid til at forberede det afgørende slag.

”Når folk ser det, vil de forstå, hvorfor det tog så lang tid,” sagde den ene af seriens skabere, David Benioff, til sidste års Emmy-uddeling.

”Sidste sæson er langt større, end hvad vi har prøvet før, og det tager virkelig fucking lang tid. Forhåbentlig bliver det også det værd.”

Teaser: Game of Thrones

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko