Nyhed
04. maj 2020 | 11:38

Her er den danske Star Wars

Foto | Daniel Stilling
Lars Mikkelsen spiller jediridderen Okana Vidai, der lever i det samme univers som mange af de elskede figurer fra filmserien Star Wars.

Et fanprojekt fuld af frivillige kræfter afslører i dag traileren til et ambitiøst pilotafsnit, hvor Lars Mikkelsen spiller jediridder. Se traileren!

Af Nicki Bruun

Fans af Star Wars vil vide, at 4. maj er den eneste rigtige dag at smide en trailer på gaden for et nyt projekt om stjernekrigsuniverset.

I dag er nemlig mere eller mindre officiel Star Wars-dag, fordi datoen på engelsk leder tankerne hen på en replik fra filmserien: ”May the force be with you.”

Og det er i år en særlig interessant dag set med danske øjne. Den første rigtige trailer for det danske fanfilmprojekt Shrouded Destiny er netop blevet offentliggjort.

Se den nederst i artiklen!

Bag produktionen står instruktør, forfatter og skuespiller Shahbaz Sarwar, der har arbejdet på fortællingen i mange år sammen med en stor flok frivillige kræfter. Mere end 300 frivillige har været med i løbet af de sidste tre år, hvor projektet er blevet realiseret.

Lyssværd og laserskud
Traileren starter naturligt nok med et fokus på projektets mest prominente navn.

”Du kan godt lide at komme i klammerier, ikke sandt?” siger Lars Mikkelsen på engelsk med sin umiskendelige stemme i et hæst toneleje. Han har rollen som jediridderen Okana og snakker til dusørjægeren Tulek, der spilles af Shahbaz Sarwar.

Resten af traileren følger de to og en række andre fantasifulde figurer i et univers, der som de officielle film i serien byder på storslåede landskabsbilleder og digitale effekter med lyssværd og laserskud.

Shrouded Destiny er tænkt som et 65 minutter langt pilotafsnit, der skal vise, hvor langt man kan komme med hjerteblod.

Men ambitionen er at få et møde i stand med Lucasfilm og Disney, der ejer rettighederne til Star Wars-universet. Håbet er, at de vil indvillige i et samarbejde, der i sidste ende kan føre til skabelsen af en stor serie.

Trailer: Shrouded Destiny

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko