Shortlist Awards 2016
26. nov. 2016 | 12:04

Følg med i Ekko Shortlist Awards 2016

Foto | Lisa Svelmøe
Der bliver gang i gaden, når tredje udgave af Ekko Shortlist Awards i aften byder på prisuddeling og efterfølgende fest på Bremen hele natten.

Hvem løber med priserne i aften? Følg Ekkos dækning af årets største fest for filmtalenter, når vi afholder Ekko Shortlist Awards 2016.

Af Claus Christensen

Efter flere ugers juryarbejde og publikumsafstemninger udløses spændingen i aften.

Klokken 20 starter Ekko Shortlist Awards 2016, hvor flere hundrede forventningsfulde talenter og publikummer vil sidde klar i Bremen Teater.

Komikeren Lasse Rimmer er ligesom sidste år vært. Lur os, om han ikke har et par overraskelser i ærmet til et forrygende show. Han ved i hvert fald, hvad det vil sige at lave en kortfilm.

”Jeg har været igennem det dér med at stå og fryse røven af på Amager, mens man prøver at lave en film med et budget på 2.000 kroner. Det giver en vis ydmyghed over for faget,” har han udtalt.

Femten film er nomineret til Shortlist Prisen og Publikum Prisen. Det er de film, som i det forløbne år samlet har haft de bedste placeringer på den ugentlige top 10 på Ekko Shortlist.

Desuden har en jury bestående af prominente navne som skuespillerne David Dencik og Tuva Notny og instruktøren Rasmus Heisterberg nomineret film i elleve kategorier, som publikum har kunnet stemme på i de seneste par uger.

Tre film ligger i førerfeltet med fem nomineringer hver. Det er to film fra Filmskolen – middelalderdramaet Sorte måne og alderdomsportrættet Sia – og gyseren Skyld fra Super16.

Samtlige nomineringer og film kan ses her.

Det er muligt at købe billet ved indgangen via MobilePay, men hvis du er så uheldig, at du ikke har mulighed for at komme, kan du følge vores dækning af prisuddelingen.

Vi tweeter fra klokken 19 og frem til, at hovedprisen, Shortlist Prisen, er uddelt lidt over klokken 22. Vinderne vil også løbende blive offentliggjort på Ekkos facebookside, ligesom vinderlisten vil blive lagt ud her på denne hjemmeside efter showet.

Højdepunkter fra Ekko Shortlist Awards 2015

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Dato: Lørdag 26. november 2016

Tid: kl. 20
(dørene åbner kl. 19)

Sted: Bremen Teater i København

Vært: Lasse Rimmer

Efterfest: DJ Gul m.fl.

Billetter til arrangementet koster 110 kr. plus gebyr.

Købes via Billetlugen eller ved indgangen med MobilePay.

Sponsoreret af Blockbuster og støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

© Filmmagasinet Ekko