Nyhed
11. feb. 2020 | 11:02

Tegn abonnement og se Oscar-vinder gratis

Foto | Lee Jae-Hyeok
Der er liv og glade dage ved fødselsdagen for den rige Park-families søn i Parasite, hvor katastrofen dog lurer under den pæne overflade.

Efter den sensationelle Oscar-triumf kan Parasite ses i 47 biografer over hele landet. Tegner du abonnement på Ekko, kan du se den gratis.

Af Claus Christensen

Bong Joon-ho skrev Oscar-historie, da hans komedie-thriller Parasite som første ikke-engelsksprogede film vandt den store Oscar.

Filmen var taget af plakaten i mange biografer. Men Oscar-triumfen har skabt en fornyet interesse. Så nu kommer mesterværket – der handler om en fattig families overtagelse af en rig families liv – tilbage på det store lærred.

Fra på torsdag vil komedie-thrilleren kunne ses i 47 biografer over hele landet – fra Esbjerg til Svaneke, oplyser filmens danske distributør.

På Filmmagasinet Ekko vil vi gerne være med til at hylde mesterværket og give flere mennesker lyst til at se vidunderet, som du med garanti aldrig har set magen til.

Hvis du tegner et årsabonnement på Ekko, får du en gratis biografbillet, som du kan bruge på at se filmen. Billetten kan benyttes i Nordisk Film Biografer.

Du kan også vælge at få halv pris på tolv kvalitetsfilm, inklusive Parasite, i stedet for fribilletten. Læs mere og tegn abonnement her!

Og ikke nok med det. Du får også som en ekstra gave det nummer, hvor vi har lavet et stort portræt af instruktøren Bong Joon-ho, der har lavet fremragende film som Snowpiercer, The Host og Memories of Murder.

Nummeret sendes sammen med det aktuelle blad, der har Casper Christensen på forsiden og for nylig er kommet på gaden.

Trailer: Parasite

Kommentarer

Se Parasite gratis

Tegn abonnement på Ekko og vælg mellem at få tolv biografbilletter til halv pris eller én gratis billet.

Sådan kan du se mesterværket Parasite gratis eller til halv pris.

Et abonnement koster kun 395 kroner.

Ud over det aktuelle #84 får du som bonus Ekko #83, hvor vi tegner et stort portræt af Bong Joon-ho.

© Filmmagasinet Ekko