Nyhed
11. mar. 2014 | 16:44

Se præsident Obama mellem to bregner

Foto | Funny or Die
Zach Galifianakis har før haft store kendisser som Justin Bieber, Richard Branson og Bruce Willis som gæster i Between Two Ferns. Den nye episode overgår dog de tidligere. Her er gæsten USA’s 44. præsident.

Barack Obama har hele sin præsidentperiode vist sig som en medievant leder, der gerne stiller op til diverse amerikanske talkshows. Nu kan han ses i USA’s mest aparte af slagsen.

Af Jeppe Mørch

”Undskyld, at jeg har aflyst nogle gange.”

Sådan starter den uimponerede Between Two Ferns-vært Zach Galifianakis sit interview med USA’s 44. præsident.

Det er ellers noget af et scoop at have lokket Barack Obama til at deltage i Funny or Die’s aparte internet-talkshow, hvor kendte mennesker konfronteres med en distræt og smålig vært – mellem to bregner.

Og i videoklippet viser den utrolig medievante Obama endnu engang, at han ikke er uden humoristisk tæft.

Da Galifianakis vil vide, om præsidenten ikke er ærgerlig over ikke at kunne stille op til embedet en tredje gang, svarer Obama, at ikke alting har godt af at blive gentaget tre gange. Som eksempelvis Hangover-filmene, hvor Galifianakis spiller en af hovedrollerne

Barack Obama mener, at Bradley Cooper er den helt store stjerne i de film.

”Det er nemt at være høj og flot i Hollywood. Prøv at være lille, fed og lugte af chips, så er det altså svært i Hollywood,” lyder Galifianakis modsvar.

Sådan går pingpongen mellem de to i indslaget, hvor de også kommer ind på sundhedsreformen, ex-basketballstjernen Dennis Rodmans ture til (hvad Galifianakis kalder) Nord-Ikea og præsidentens berygtede fødselsattest.

Du kan se klippet her:

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko