Nyhed
03. nov. 2023 | 12:36

The Jinx vender tilbage

Foto | HBO Documentary Films

Robert Durst indrømmede sine mord for åbne kameraer i sidste afsnit af dokumentarserien The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst i 2015. 

True crime-serien om den morderiske milliardærarving Robert Durst, der i dag er død, får en ny sæson.

Af Karoline Balstrøm

Holdet bag HBO-dokumentarserien The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst leverede i 2015 et af årtiets største tv-øjeblikke.

Det var lige på falderebet, men med en enkelt sætning blev en af de mest berygtede forbrydelser i New Yorks historie tilsyneladende løst for rullende kameraer. Robert Durst blev anholdt i 2015 og seks år senere dømt baseret på bevismateriale fra dokumentaren.

”Killed them all, of course,” mumlede han for sig selv med kameraet på sig, og man skulle tro, at sagen sluttede her.

Men af en pressemeddelelse fra HBO fremgår det, at der er flere grumme afsløringer i vente.

HBO Original-dokumentaren The Jinx – Part Two får premiere i 2024. Den fortsætter beretningen om milliardærarvingen Robert Durst, hvis mærkværdige bagland minder om en horror-udgave af Succession

Til stede ved anholdelsen?
Det er fortsat den prisvindende serieskaber og dokumentarist Andrew Jarecki, som står bag de kommende seks episoder på HBO.

I otte år har han og holdet bag indsamlet flere beviser i den utrolige sag. Ifølge HBO’s pressemeddelelse indeholder anden sæson fængselsopkald og interviews med personer, der aldrig før er stået frem.

Men ellers er indholdet i anden del af serien endnu ukendt.

Eftersom Durst blev anholdt ganske kort efter den oprindelige series finaleafsnit, er det ikke svært at forestille sig, at dokumentarholdet kunne have været til stede ved anholdelsen.

I 2022 døde Robert Durst i en alder af 78 år i fængsel efter et langt sygdomsforløb med corona. Men det lader til, at hans historie langt fra er forbi.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko