Nyhed
27. aug. 2015 | 10:10

Tv-serie udskydes efter drab på live-tv

Foto | Sarah Shatz
En forfærdelig hændelse får konsekvenser for tv-serien Mr. Robot, hvor Rami Malek spiller den unge hacker Elliot.

Mr. Robot udskyder gårsdagens sæsonfinale på grund af lighed med skudepisoden, hvor to tv-folk blev dræbt under en live-udsendelse i Virginia.

Af Samina Jakobsen

Endnu engang er det på tragisk vis blevet bekræftet, at virkeligheden overgår fantasien.

Tv-serien Mr. Robot, som danske Niels Arden Oplev har instrueret første afsnit af, skulle i går aftes være blevet afsluttet med et nervepirrende finaleafsnit. Men onsdag morgen kom virkeligheden dem i forkøbet.

En tidligere ansat på tv-stationen WDBJ7 åbnede ild midt under en live-optagelse og dræbte den 24-årige journalist Alison Parker og den 27-årige kameramand Adam Ward.

Kort tid efter blev den formodede gerningsmand fundet dræbt i sin bil, formentlig efter at have skudt sig selv.

USA Network, der har produceret tv-serien Mr. Robot, udsendte senere på dagen en pressemeddelelse:

”Den allerede filmede sæsonfinale af Mr. Robot indeholder grafiske scener, der bærer lighed med dagens tragiske begivenheder i Virginia. Af respekt for ofrene, deres familier og kollegaer og vores seere udskyder vi aftenens episode. Vores tanker går ud til alle de berørte i denne vanskelige stund.”

USA Network forklarer ikke, hvori den præcise lighed ligger. 

Mr. Robot handler om den unge hacker Elliot Alderson (Rami Malek), der arbejder for et it-sikkerhedsfirma. Samtidig involverer han sig i en hackergruppe, der ikke skyr nogen midler for at opnå deres mål.

Finaleafsnittet af thriller-serien var ventet med spænding, da serien har opnået en voldsom popularitet og fået blændende anmeldelser.

Finaleafsnittet udskydes til næste onsdag den 2. september 2015.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko