Nyhed
06. maj 2019 | 14:44 - Opdateret 07. maj 2019 | 10:30

Woody Allens film får europæisk premiere

Foto | uoplyst
Woody Allen sammen med Selena Gomez og Timothée Chalamet under optagelserne af A Rainy Day in New York. De to unge skuespillere har efterfølgende taget afstand til instruktøren.

A Rainy Day in New York er længe blevet holdt tilbage på grund af overgrebsanklager mod instruktøren, men nu får den ifølge branchemedie premiere i Italien.

Af Nicki Bruun

Forleden kunne vi skrive, at Woody Allen angiveligt har svært ved at få et forlag til at udgive sin erindringsbog på grund af overgrebsanklager fra datteren Dylan Farrow.

Instruktøren har heller ikke kunnet få distributøren Amazon til at give den seneste film A Rainy Day in New York premiere. Derfor har Allen indgivet et søgsmål mod Amazon, men nu ser det ud til, at filmen får premiere i Europa.

Ifølge branchemagasinet Variety har det italienske distributionsselskab Lucky Red bekræftet, at man udsender filmen i Italien den 3. oktober.

En anonym kilde med kendskab til situationen fortæller også det normalt velorienterede medie, at A Rainy Day in New York er blevet solgt til andre europæiske lande af filmselskabet FilmNation Entertainment.

Amazon skal efter sigende have givet Woody Allen lov til at gøre, hvad han har lyst til med filmen. Den italienske premieredato har startet rygter om, at filmen bliver vist på Venedig-festivalen i september, men det er endnu bare ubekræftede rygter.

Afstand til Allen
Der vides ikke meget om A Rainy Day in New York, som er en romantisk komedie med stjerner som Jude Law, Elle Fanning og Timothée Chalamet på rollelisten.

Mange af filmens medvirkende har efterfølgende lagt afstand til Woody Allen, da Dylan Farrow på ny frembragte anklager om, at faren ved en bestemt lejlighed forgreb sig på hende som barn.

Blandt andre Chalamet og Selena Gomez har donoret deres honorar fra filmen til foreninger som Time’s Up. Til gengæld har Jude Law i et interview udtalt, at det ville være ærgerligt, hvis A Rainy Day in New York aldrig ser dagens lys.

Mens hans nyeste film efter lang tids kamp altså nu ser ud til at komme i biografen, er Woody Allen angiveligt i gang med sin næste film.

Han arbejder med det Barcelona-filmselskabet MediaPro på en film i Spanien, der ifølge New York Times står til at begynde optagelserne i juli og lige nu er ved at samle et cast.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko