Anmeldelser

1 - 12 ud af 2359
Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 01:52

Løvernes konge

Dyrene har mistet deres charmerende mimik, men stærke stemmeskuespillere og Hans Zimmers storslåede lydside redder Disneys live-action-genindspilning.

Biografanmeldelse
12. aug. 2014 | 11:46

Magic in the Moonlight

I sit livs aften vender nihilisten Woody Allen sig mod håbet, troen og sågar den hvide magi. Magic in the Moonlight er måske en småkage mellem hans mere seriøse bagværk, men magien er til stede.

Biografanmeldelse
18. juli 2019 | 08:02

Child’s Play

Genindspilningen af Tom Hollands originale film fra 1988 om den morderiske dukke Chucky er mere hip end horror.

Serieanmeldelse
09. mar. 2017 | 13:03

Farang

Ola Rapace fungerer glimrende som solbrun machomand i eksil i thailandske Phuket, hvor han indhentes af fortiden i C Mores lovende og energiske nye serie Farang.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 19:00

Yao

Omar Sy fra De urørlige sørger for charmen i fransk komediedrama, der kun sjældent sætter gang i lattermusklerne og tårekanalerne.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Biografanmeldelse
08. juli 2019 | 11:53

Midsommar

Instruktøren af Hereditary er tilbage med en gyser, der chokerer og provokerer med et parforholds forfald i den svenske sommer.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 16:59

Blackhat

Blackhat er en thriller af den slags, Michael Mann kunne instruere i søvne. Til tider virker det endda, som om det er det, han har gjort.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 16:22

Stranger Things – sæson 3

Netflix’ flagskib byder på endnu en underholdende monsterjagt, men serien er ved at løbe tør for originale idéer.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 16:59

De fri­vil­li­ge

Anders Matthesen træder i karakter som seriøs skuespiller i alvorskomedie om et fængselskor, der skiftevis gør ondt i hjertet og sender lattermusklerne på arbejde.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

© Filmmagasinet Ekko