Anmeldelser

1 - 12 ud af 2623
Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Biografanmeldelse
25. feb. 2014 | 20:00

Monu­men­ter­nes mænd

George Clooneys stjernebesatte heltekvad drukner i halvplatte jokes og en lemfældig omgang med det autentiske forlæg.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 23:04

Kol­lek­ti­vet

Thomas Vinterbergs film om et 70’er-kollektiv er i virkeligheden et trekantsdrama med en formidabel Trine Dyrholm i centrum.

Serieanmeldelse
03. apr. 2020 | 17:21

I Am Not Okay with This

Teenageproblemer og overnaturlige kræfter blandes effektivt i Netflix-ungdomsdrama, der låner 80’er-æstetik og mørk humor fra bedre film og serier.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 20:31

The English Game

Fodboldfans sukker i denne coronatid efter deres elskede kampe, men britisk Netflix-miniserie om sportens spæde begyndelse er ikke svaret på bønnerne.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:45

Kollision

Avaz-brødrene forsøger at overgå Hollywood, men deres patosfyldte melodrama minder mere om et harmonikasammenstød end en film.

Serieanmeldelse
02. feb. 2020 | 20:27

Når støvet har lagt sig

Med iskold skildring af terror og hjertevarme menneskeportrætter undersøger DR’s nye dramaserie danskerne i frygtens tidsalder.

Serieanmeldelse
17. mar. 2020 | 10:10

The Plot Against America

Manden bag The Wire rammer mellemgulvet med tankevækkende omskrivning af amerikansk historie i en miniserie, der nærmest er en bibelsk lignelse over vor tid.

Serieanmeldelse
26. mar. 2020 | 02:00

Som­mer­da­hl

Der er intet nyt fra forhørslokalet i TV 2 Charlies første egenproducerede krimiserie, hvor et skrabet budget giver flere parallelparkeringer end biljagter.

Serieanmeldelse
12. feb. 2020 | 07:44

ZeroZeroZero

Med blandt andre danske Janus Metz som instruktør viser uhyggelig HBO-serie, der ikke er for svage sjæle, narkoens infame vej på tværs af klasser og nationer.

© Filmmagasinet Ekko