Anmeldelser

1 - 12 ud af 2409
Biografanmeldelse
31. aug. 2016 | 19:18

Kærlighed og andre ka­ta­stro­fer

Katastroferne er til at få øje på i Sofie Stougaards romantiske komedie, der hverken er sjov eller særlig romantisk.

kortfilmanmeldelse
18. sep. 2019 | 14:54

Super16 midt­vejs­film årgang #10

Med inspiration fra kulturelle hovedværker og et sprudlende billedsprog er der nye talenter i dansk film. Særligt én film er mesterlig!

Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

Biografanmeldelse
18. sep. 2019 | 18:06

Koko-di Koko-da

Peter Belli spiller den uhyggeligste David Lynch-karakter, der ikke er med i en David Lynch-film, i inderligt eksperimentelt sorgdrama.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 10:04

Min­kav­ler­ne

Komedieserie om skøre landmænd med nordjysk dialekt er lige så melet og intetsigende som en omgang tarteletter fra LokalBrugsen.

Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 13:44

DNA

TV 2’s krimisatsning er lækker og luksuriøs, men i de to første afsnit er der meget lidt nyt under forhørslampen.

Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 14:19

Smerte og ære

Pedro Almodóvar går i en ny retning med eftertænksomt og smukt drama, hvor Antonio Banderas leverer karrierens bedste præstation som smerteplaget instruktør.

Biografanmeldelse
20. sep. 2019 | 11:06

Gooseboy

Med veloplagt skuespil fra børn og voksne fortsætter Wikke & Rasmussen deres fodtappende og varmhjertede hofstil i musikalsk børnefilm.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 17:42

Krigs­fo­to­gra­fen

Følsom dokumentar viser fotografen i skudlinjen, når Jan Grarup tager billeder af lande i krig, mens han forsøger at være til stede for sine børn i Danmark.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Biografanmeldelse
19. sep. 2019 | 02:53

Rambo: Last Blood

Blandingen af sentimentalitet og sadisme kammer over, men i tråd med tiden er det lykkedes at gøre Rambo til en hvid, gammel og meget vred mand.

© Filmmagasinet Ekko