Anmeldelser

1 - 12 ud af 2302
Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Biografanmeldelse
21. apr. 2015 | 13:48

Far from the Madding Crowd

Thomas Vinterberg kaster sig ud i en svær disciplin: engelsk, romantisk periodedrama. Men han mestrer genrens konventioner.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
03. juni 2015 | 12:46

Enemy

Både usikre Jake Gyllenhaal og selvsikre Jake Gyllenhaal brillerer i hypnotisk hjernevrider af et dobbeltgænger-drama, der er månedens film i Cinemateket.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
13. maj 2019 | 19:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 5

Næstsidste afsnit byder på filmiske bedrifter og endegyldige valg, der kridter karakterernes moral overraskende hårdt op.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:19

En spions be­ken­del­ser

En velspillende Judi Dench og nuancer mellem ven og fjende får den sande historie om bedstemor-spionen til at boble af ungdommelig lyst.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:03

John Wick 3: Pa­ra­bel­lum

Med endnu voldsommere kampscener og en fascinerende mytologi er tredje film i lejemorder-serien et mekka for enhver action-nørd.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 13:47

Ghost in the Shell

Trods et gennemført stilistisk udtryk og en smuk Scarlett Johansson-cyborg lever filmatiseringen af anime-klassiker ikke op til sit forlæg.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 00:40

Det vilde pæretræ

De eksistentialistiske betragtninger føles indimellem programmatiske, men tyrkiske Nuri Bilge Ceylan har stadig et unikt blik for kløften mellem drømmene og den faktiske realitet.  

Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

© Filmmagasinet Ekko