Anmeldelser

1 - 12 ud af 3559
Serieanmeldelse
08. aug. 2022 | 11:28

Drenge

Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse.

Serieanmeldelse
07. aug. 2022 | 21:01

The Sandman

Drømmenes herre puster nyt liv i fantasy-genren med respektfuld og kærlig serieversion af mesterlig tegneserie, som mange mente var umulig at filmatisere.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

Serieanmeldelse
29. juli 2022 | 09:39

518 piger

Interessant dokumentarserie kaster lys over Danmarkshistoriens største digitale sexkrænkelsessag uden at være et tilknappet skræmmebillede.

Streaminganmeldelse
05. aug. 2022 | 06:49

Prey

Et rumvæsen angriber Comanche-folket i 1700-tallets USA i Dan Trachtenbergs revisionistiske og veloplagte genoplivning af Predator-serien.

Biografanmeldelse
04. juli 2022 | 14:49

Resten af livet

Frelle Petersens opfølger til Onkel indfanger den sønderjyske stilhed med forrygende velspillet og følelsesmæssig intensitet.

Biografanmeldelse
03. aug. 2022 | 11:12

Bullet Train

Brad Pitts tidligere stuntmand slipper superstjernen løs i underholdende højhastigheds-action-komedie med japansk tema.

Serieanmeldelse
06. aug. 2022 | 17:36

This Is Going to Hurt

Højdramatisk og sorthumoristisk BBC-lægeserie fortæller autentisk og udfordrende om kriseramte englænderes liv, skriver Ekkos britiske anmelder.

Biografanmeldelse
04. aug. 2022 | 09:02

Grand­moth­er

Charlotte Rampling brillerer i rørende generationsmøde mellem en bitter bedstemor og hendes selvmordstruede barnebarn.

Serieanmeldelse
12. juli 2022 | 20:48

Klovn – sæson 9

Med dilettanteri og knasende teknik er Casper og Franks selvudleverende serie for gud ved hvilken sæson bare vanvittig morsom.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 07:55

Elvis

Instruktøren bag Moulin Rouge har skabt et prangende portræt af rock’n’roll-kongen, men det bliver aldrig for alvor gribende.

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

© Filmmagasinet Ekko