Anmeldelser

1 - 12 ud af 2235
Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Cph:Dox 2019
24. mar. 2019 | 19:54

Genop­da­gel­sen

En flok skolebørn udvikler fremtidens samfund i pagt med naturen, men Phie Ambos filmprojekt er ikke, hvad det foregiver at være.

Biografanmeldelse
25. mar. 2019 | 21:55

Hacker

Man er godt underholdt i dansk ungdomsspændingsfilm, men kan bagefter ikke rigtigt huske hvorfor.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 12:17

The Return

Malene Choi Jensens hybridfilm om adoptivbørns søgen efter deres biologiske familie er en tankevækkende og visuelt spændende refleksion over kultur og identitet.

Serieanmeldelse
04. mar. 2019 | 05:23

Den som dræber – Fanget af mørket

Dansk krimiserie er nærmest kvælende smuk, men hvorfor skal det endnu engang gå ud over unge, blonde kvinder?

Biografanmeldelse
21. mar. 2019 | 00:25

Us

Jordan Peele jonglerer i opfølgeren til Get Out så stilsikkert med blodigt gys og skarp komik, at man ender fornøjeligt rundforvirret.

Cph:Dox 2019
25. mar. 2019 | 10:38

Forget Me Not

Dansk instruktør skildrer gribende, hvordan gravide kvinder uden for ægteskab i Korea bliver presset til at træffe et umuligt valg.

Cph:Dox 2019
24. mar. 2019 | 23:49

Western Arabs

Instruktøren Omar Shargawi udforsker i sit magnum opus vredens natur med en intens skildring af sin far og følelsen af ikke at høre til noget sted.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 23:28

Alle ved det

Skuespillet sprudler af fyrigt middelhavstemperament, mens konstruktionen knirker. Den iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi prøver kræfter med melodramaet.

Biografanmeldelse
29. mar. 2017 | 15:01

Dan Dream

Casper & Franks komedie om verdens første elbil kører i tomgang med en historie, der bogstavelig talt er fuld af lort.

© Filmmagasinet Ekko