Anmeldelser

For tag: animation
1 - 12 ud af 36
Serieanmeldelse
19. feb. 2021 | 19:41

Solar Opposites

Rumvæsen-serie af manden bag Rick and Morty læner sig tæt op ad forgængeren, men finder sin egen stil som satirisk hyldest til menneskehedens mange særheder.

kortfilmanmeldelse
11. feb. 2021 | 18:38

The Animation Workshop 2021

Nostalgi og drømmelandskaber sætter fantasien fri i afgangsfilm fra animationsuddannelse, der sprænger rammen for den lineære fortælling.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 20:20

Croods: En ny tid

Med højt tempo og et sammenstød mellem stenalderen og den moderne verden er animationskomedie meningsfuld underholdning for hele familien.

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 08:05

Til månen og tilbage

Animationsfilm på Netflix om en ung piges rejse til månen er en hjertevarm fortælling om at mindes dem, man har mistet. 

Biografanmeldelse
05. okt. 2020 | 21:20

Familien Bigfoot

Humor og alvor blandes fortrinligt i animeret familiefilm, som har et vigtigt budskab om naturens balance til det unge publikum.

kortfilmanmeldelse
22. aug. 2020 | 22:32

Film­sko­len animation årgang 2020

Seks vidtspændende talenter fra Filmskolen imponerer med originale og underholdende afgangsfilm, der får fremtiden til at se lys ud for dansk animation.

Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 16:58

Luna og den magiske krystal

Tysk børnefilm om et pindsvin på en mission skraber bunden med tandløs handling og sløv animation.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 12:02

Trolls på ver­dens­tur­né

Den normalt svære toer forløses charmerende og legende let, og sangeren Stine Bramsen er en ren fornøjelse i den danske versionering.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 17:41

Brandmand Sam – Klar til action!

Børnefilm rammer helt forbi målgruppen med bragende action og alvorlige emner, som de færreste børn vil have mulighed for at forstå.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 09:35

Blokhavn

Fordomme bliver veloplagt udfordret i dansk animationskomedie om livet for skoledrenge med indvandrerbaggrund, hvor humor og følsomhed går hånd i hånd.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 22:55

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant

Norsk børnefilm med den karismatiske Kaptajn Sabeltand er fyldt med action og slapstick-humor, men kunne godt have udfordret sit unge publikum.

Biografanmeldelse
12. juni 2020 | 03:20

SamSam

Succesfuld fransk-belgisk tv-serie har trods et væld af sjove og kreative figurer svært ved at klare springet til det store lærred.

© Filmmagasinet Ekko