Anmeldelser

For tag: animation
1 - 12 ud af 65
Biografanmeldelse
09. dec. 2021 | 10:38

Jorden rundt på 80 dage

En frø og en silkeabe gejler Jules Vernes klassiker op i fransk animationsfilm, der runger mere i hovedet end et migræneanfald.

Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 10:00

Clifford – Den store, røde hund

New York hærges af en gigantisk hund i familiefilm, der har masser af charme, men man ender med at blive træt af det firbenede væsen.

Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 10:46

Encanto

Flot animationsfilm om at sætte pris på sig selv kunne være et stærkt budskab for børn, men Disney-filmen holder kedeligt fast i de traditionelle familieværdier.

Biografanmeldelse
17. nov. 2021 | 20:48

Oklin­ger­ne – Velkommen til Hør­me­strup

Fortællingen om drengen, der vil redde en familie af ildelugtende væsener, er fyldt med muntre detaljer, men savner originalitet.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:44

Boss Baby – Det bli’r i familien

Det havde måske reddet efterfølgeren, hvis Alec Baldwin kunne tale dansk, men animationsfilm er en tempofyldt hovedpine.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:12

Ron – virker næsten altid

Sjældent helstøbt og hjertevarm animationsfilm rammer plet i skildring af venskab i den digitale tidsalder.

Biografanmeldelse
07. okt. 2021 | 00:00

Familien Addams 2

Animationsfilm om ikonisk familie er forudsigelig, men en håndlanger med hang til disco stjæler fornøjeligt billedet.

Biografanmeldelse
09. sep. 2021 | 02:04

Ka­ge­kam­pen

Tysk animationsfilm om konditorkrig ville ikke have klaret plagiatkontrollen, hvis det ikke var for regnbuefarvede prutter.

Biografanmeldelse
26. aug. 2021 | 05:44

Paw Patrol: Filmen

Som Avengers med søde hunde er animationsfilm noget så sjældent som et helstøbt action-komediedrama for børn.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 22:56

Ternet Ninja 2

Anders Matthesen og co. gør det igen! Her er for en gangs skyld en filmserie, man håber fortsætter i lang tid.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 17:46

Ida og Pjalte

Halvdansk animationsfilm tør lade børn have alvorlige skænderier over en lille dukke, men har svært ved at holde takten.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 15:02

Calamity Jane – Vestens vilde datter

Rørende og morsom animationsfilm samler alt det bedste fra western-værktøjskassen og fortæller en heltemodig frigørelseshistorie for en ung kvinde.

© Filmmagasinet Ekko