Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 268
Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 19:15

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 2

Der er masser af ulmende konflikter og mere plads til befriende humor. Afsnit 2 i sidste sæson holder et forrygende tempo uden at miste nuancerne.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 17:12

Hjem­me­ba­ne – sæson 2

Anden sæson af det norske fodbolddrama er længe om at finde storformen, men med charmerende karakterer og et højaktuelt tema om homofobi på lægterne er den stadig seværdig.

Serieanmeldelse
18. apr. 2019 | 01:12

Straight Forward

Forvirringen er total i dansk-newzealandsk svindeldrama, der forspilder alle sine muligheder med dilettantisk skuespil og et håbløst plot.

Serieanmeldelse
17. apr. 2019 | 20:49

Se­xankla­ger­ne mod R. Kelly

Kvalmefremkaldende tv-dokumentar om overgrebsanklagerne mod R’n’B-stjernen R. Kelly leverer et overbevisende argument for ikke at adskille kunsten og kunstneren.

Serieanmeldelse
15. apr. 2019 | 08:45

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 1

Tv-historiens største serie er tilbage med et første afsnit, der med sædvanlig rolig opbygning byder på følsomme gensyn og svære dilemmaer.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 10:47

The Twilight Zone

Med Jordan Peele ved roret balancerer opdateringen af den skelsættende tv-serie The Twilight Zone perfekt mellem nostalgi og fornyelse.

Serieanmeldelse
07. apr. 2019 | 15:39

Killing Eve – sæson 2

Der er en forfriskende og fornyende galskab i serien om en kvindelig seriemorder, som i modsætning til de forstenede forgængere er i sine følelsers vold.

Serieanmeldelse
04. apr. 2019 | 16:46

Fosse/Verdon

Medrivende og kritisk portræt af instruktørgeniet Bob Fosse, der ville være blevet fældet af #MeToo-bevægelsen, hvis han havde levet i dag.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 23:17

Our Planet

Forundringen over naturens vidundere er intakt, når David Attenborough viser, hvad vi er på vej til at miste, hvis vi ikke sadler om.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 11:43

Barry – sæson 2

Serien, som originalt blander komedie og blodig thriller, har svært ved at finde formen i starten af anden sæson.

© Filmmagasinet Ekko