Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 838
Serieanmeldelse
04. jan. 2024 | 10:58

The Curse

Serie stikker fingeren ned i den venstreorienterede amerikaners skyld over egne privilegier, og det er vidunderligt pinefuldt at overvære.

Serieanmeldelse
28. dec. 2023 | 23:38

Bag enhver mand

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag drejer fokus fra egen navle til arbejdspladsen, men fastholder deres særlige tone i en af årets bedste danske serier.

Serieanmeldelse
14. dec. 2023 | 16:03

The Crown – sæson 6, del 2

Krøniken over det 20. århundredes britiske kongehus får ikke alt med i afslutningen, men serien bevarer glansen som et af tidens bedste kostumedramaer.

Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 09:57

Valdes jul

Alt går op i en højere enhed i TV 2’s julekalender, der er både familievarm, højtidsdramatisk, nisseklog og lidt vild.

Serieanmeldelse
22. nov. 2023 | 07:34

Fargo – sæson 5

Verdens måske bedste antologiserie er tilbage i storform og rusker op i sit noget konservative verdensbillede.

Serieanmeldelse
16. nov. 2023 | 09:41

The Crown – sæson 6, del 1

Afsluttende sæson af den populære Netflix-serie om det britiske kongehus holder niveauet højt og giver tabloidpressen smæk.

Serieanmeldelse
14. nov. 2023 | 20:47

Bodies

Et lig bliver fundet samme sted, men på fire forskellige tidspunkter fordelt over mere end 150 år. Enestående og underholdende krimiserie fokuserer på Storbritanniens socialt komplekse samfund.

Serieanmeldelse
13. nov. 2023 | 21:49

A Murder at the End of the World

Miniserie giver sug i maven og stof til eftertanke ved at forene et Agatha Christie-agtigt krimiplot og moderne temaer som klimaforandringer og kunstig intelligens.

Serieanmeldelse
07. nov. 2023 | 10:59

Det sindssyge eks­pe­ri­ment

Den hårrejsende dokumentarserie om overambitiøse lægers eksperimenter med psykisk syge patienter er en af TV 2’s bedste bedrifter i år.

Serieanmeldelse
07. okt. 2023 | 22:22

Carmen Curlers – sæson 2

Morten Hee Andersen og Maria Rossing er et forrygende makkerpar i fortsættelsen af iværksætterdramaet, der er ved at udvikle sig til en socialhistorisk spændingsserie.

Serieanmeldelse
16. sep. 2023 | 12:07

Poker Face

Der er overraskende historier i opfindsom howcatchem-serie, hvor karismatiske Natasha Lyonnes Charlie er en detektiv, man sent vil glemme.

Serieanmeldelse
27. aug. 2023 | 15:13

Huset

DR er tilbage i topform med velskrevet og velspillet fængselsserie, der er smæk for skillingen og et spejl af samfundet i splid med sig selv.

© Filmmagasinet Ekko