Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 811
Serieanmeldelse
11. apr. 2024 | 00:59

Orkestret – Sæson 2

Karaktererne står bomstille og udvikler sig alligevel i anden sæson af Mikkel Munch-Fals’ usædvanligt vellykkede serie, der byder på uventet satire over velfærdssamfundets falliterklæring.

Serieanmeldelse
02. mar. 2024 | 16:35

Ba­de­ho­tel­let – sæson 10

Charmen og humoren er dæmpet ned til fordel for en større alvor, mens personerne forsøger at komme fri af krigens lange skygger og rækker ud efter den angelsaksiske verden.

Serieanmeldelse
31. mar. 2024 | 19:06

Ripley

Æstetisk gennemført serie med kuldegysende Andrew Scott er et velkomment alternativ til den sommerferielækre filmatisering af Highsmiths thriller.

Serieanmeldelse
15. apr. 2024 | 22:21

The Sym­path­izer

Park Chan-wook og Don McKellars serie om spionage under Vietnam-krigen er en forførende og forvirrende fortælling om identitet.

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
02. apr. 2024 | 23:53

3 Body Problem

Skaberne af Game of Thrones har forvandlet noget, der lyder som en fysikrapport for viderekomne, til kulørt, vild og sjov science fiction-serie.

Serieanmeldelse
29. mar. 2024 | 08:42

Brønd­by­pi­ger­ne

DR-dokumentarserie om fodboldpigerne på Brøndbys ungdomshold giver en sjælden adgang til det benhårde elitemiljø og får rørende pigerne til at åbne sig.

Serieanmeldelse
28. feb. 2024 | 12:45

Shogun

Genfilmatiseringen af klassiker er blevet udsat for japansk vask og strygning, som man sagde i gamle dage, når noget var virkelig gennemført.

Serieanmeldelse
03. mar. 2024 | 11:56

The Regime

Det er svært at være sjov, når der ikke er meget at grine af, men alligevel formår satire over vor tids farlige tyranner at bringe smilet frem.

Serieanmeldelse
21. mar. 2024 | 10:24

The Gentlemen

Guy Ritchie er om nogen en forminstruktør, og Netflix-serie er en opvisning i alt det, der får fans til at knuselske den britiske Tarantino.

Serieanmeldelse
28. mar. 2024 | 12:58

Ronja Rø­ver­dat­ter

Røverdatteren er blevet curlingbarn i serie, der rimer mere på Westeros og må få Astrid Lindgren til at vende sig i graven.

Serieanmeldelse
10. mar. 2024 | 20:15

Mary & George

Pikant kostumedrama reklamerer med slibrige sexscener og sjove replikker, men serien overtrumfer det tabloide takket være sin rørende omsorg for personerne.

© Filmmagasinet Ekko