Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 306
Serieanmeldelse
13. nov. 2019 | 11:09

Forhøret

Med en stjerneparade af skuespilpræstationer og dystert sortsyn har Christoffer Boe skabt den æstetisk set bedste krimiserie siden Edderkoppen.

Serieanmeldelse
08. nov. 2019 | 14:22

De visionære

Tysk serie med Trine Dyrholm genskaber Weimarrepublikken og miljøet omkring Bauhaus-skolen lige så glamourøst som krimiserien Babylon Berlin.

Serieanmeldelse
12. nov. 2019 | 09:23

Tør aldrig tårer bort uden handsker

Vor anmelder genopdager en svensk miniserie om aids-krisen. En blanding af kitsch, tragedie og vitalitet leder tankerne hen på salig Fassbinder.

Serieanmeldelse
10. nov. 2019 | 11:02

Mellem os

Med humor og nuancerigdom punkterer dansk-norsk serie forestillingen om kernefamilien som lykkens arne.

Serieanmeldelse
11. nov. 2018 | 13:59

Dog­gysty­le

DR3-serie rammer den sex-fikserede og socialmedie-afhængige storbytype på kornet, men der mangler menneskelige nuancer, skriver Ekkos anmelder, som er på alder med hovedpersonen Asta.

Serieanmeldelse
14. okt. 2019 | 19:08

Dog­gysty­le – sæson 2

Trods menstruationsblod i panden savner man ravage i Astas provinseventyr, der er gået hen og blevet nærmest idyllisk.

Serieanmeldelse
06. okt. 2019 | 09:17

Fred til lands

DR’s forrygende spændende og velspillede nye serie byder på et minisamfund med et netværk af fortrængninger og hemmeligheder.

Serieanmeldelse
31. okt. 2019 | 17:52

His Dark Materials

Med en forrygende hovedperson er HBO’s nyeste fantasy-serie en succesfuld filmatisering af Philip Pullmans magiske bogforlæg.

Serieanmeldelse
04. nov. 2019 | 21:50

Exit

Norsk serie om vor tids stenrige og afstumpede finansmænd underholder, men kommer til kort i forhold til amerikanske inspirationskilder.

Serieanmeldelse
09. okt. 2019 | 11:09

Elsk mig

Svensk serie om en karrierekvindes kyniske syn på kærligheden er en frisk hyldest til romantiske komedier, der trods Tinder-æraen stadig er relevante.

Serieanmeldelse
09. nov. 2019 | 20:52

The End of the F***ing World – sæson 2

Trods masser af kant og kvalitet burde sort komedieserie med britiske Bonnie og Clyde-teenagere være stoppet, mens legen var god.

Serieanmeldelse
23. aug. 2019 | 18:10

The Affair – sæson 5

Claes Bang rusker op i melankolien og stjæler showet som feteret flødebolle i sidste sæson af serien om en affæres uoverskuelige konsekvenser.

© Filmmagasinet Ekko