Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 253
Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
13. maj 2019 | 19:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 5

Næstsidste afsnit byder på filmiske bedrifter og endegyldige valg, der kridter karakterernes moral overraskende hårdt op.

Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 11:48

Chernobyl

Miniserie om atomkatastrofen er et nervepirrende drama, som skildrer Sovjetunionens hybris og viser, hvordan ulykken ændrede verdens gang.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
18. apr. 2019 | 01:12

Straight Forward

Forvirringen er total i dansk-newzealandsk svindeldrama, der forspilder alle sine muligheder med dilettantisk skuespil og et håbløst plot.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Serieanmeldelse
28. mar. 2019 | 00:13

31

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag tager tidsånden på kornet og gør med humor tilværelsen som 31-årig til en sand fornøjelse.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 13:09

State of the Union

Med sprudlende sprog og et ultrakort format serverer serie af makkerparret bag High Fidelity veloplagt ægteskabets absurde, triste og morsomme kampe.

© Filmmagasinet Ekko