Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 489
Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Serieanmeldelse
18. jan. 2021 | 00:12

Lupin

Forrygende fransk Netflix-serie om en gentleman-gavtyv er båret af social indignation og byder på tryllekunstnerens magi i stedet for mord i lange baner.

Serieanmeldelse
19. jan. 2021 | 19:29

Pretend It’s a City

Martin Scorsese giver det lesbiske ikon Fran Lebowitz frit løb til at levere begavede satiriske brokkerier i underholdende miniserie.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 15:36

Your Honor

Krimi og forældredrama forenes i miniserie, hvor Bryan Cranston fra Breaking Bad overbeviser som dommeren, der går til yderligheder for at beskytte sin søn.

Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Serieanmeldelse
14. feb. 2020 | 09:18

Fars pige

Det mest slående ved udskældt far på DR er, at han bruger en masse tid sammen med sin datter og med serien har lavet smart reklame for sin tøjbutikskæde.

Serieanmeldelse
05. jan. 2021 | 10:16

John Di­l­ler­mand

Skal børn virkelig se en mand, der ikke kan styre sin pik? Ja, skriver præst og forfatter Kristian Ditlev Jensen, for John Dillermand er en opbyggelig antihelt og cirka så afseksualiseret, som han kan blive. 

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Serieanmeldelse
01. jan. 2021 | 12:55

Lover

DR3-serie er en hudløst ærlig, dybt personlig og herligt fordomsfri fortælling om livet efter stoffer.

Serieanmeldelse
20. feb. 2019 | 13:59

Ring til min agent!

Det er morsomt underholdende, når fransk serie åbner døren til skuespilagenternes lukkede verden og pirker til den piedestal, som stjernerne bliver anbragt på.

Serieanmeldelse
28. dec. 2020 | 18:07

Outlier

Norsk serie vækker mindelser om Twin Peaks og Ondskabens øjne, når fremragende Hanne Mathisen Haga optrevler ondskaben i et nordnorsk lillebysamfund.

© Filmmagasinet Ekko