Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 447
Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

Serieanmeldelse
20. okt. 2020 | 23:04

The Undoing

Susanne Bier og skaberen af Big Little Lies har begået et morderisk overklassedrama, der har bestillingsarbejdets rutinepræg og virker en kende ufarligt.

Serieanmeldelse
19. okt. 2020 | 00:52

Sunday – sæson 3

Tredje sæson om den talentløse fodboldspiller Sunday fortsætter underholdningen, men nu står serien og charmerende Melvin Kakooza ved en skillevej.

Serieanmeldelse
16. okt. 2020 | 16:14

Beartown

Svensk HBO-serie luller publikum ind i et ishockey-eventyr, før tæppet hives væk, og et grumt voldtægtsdrama udspiller sig.

Serieanmeldelse
13. okt. 2020 | 11:08

The Good Lord Bird

Ethan Hawke er fremragende i miniserie, der med historien om oprør under den amerikanske slavetid perfekt forener galskab og alvor.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 21:02

Ulven kommer

DR’s søndagsdrama om en teenagepiges voldsanklager mod sin stedfar byder på stærke skuespilpræstationer og et knugende ubehag.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 10:11

Muld­var­pen – Un­der­cov­er i Nordkorea

Mads Brügger overgår sig selv med forrygende fascinerende spiondokumentar og et persongalleri, som er større end livet og leder tankerne hen på en James Bond-film.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 19:37

The Haunting of Bly Manor

Opfølger til succesfuld horror-serie har færre gys, men går direkte i hjertekulen med rørende historier om kærlighed.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 15:55

The Comey Rule

Den dramatiserede udgave af FBI-direktørs skærmydsler med Trump er medrivende og et interessant forsøg på at føje nye dybder til en politisk æra.

Serieanmeldelse
02. okt. 2020 | 18:28

Estonia

Serie om en af de værste civile skibskatastrofer bringer en sensationel afsløring og viser, hvor galt det går, når en traumatiseret befolkning bliver holdt hen i uvished.

Serieanmeldelse
02. okt. 2020 | 17:06

Schitt’s Creek – sæson 6

Catherine O’Hara stjæler rampelyset som urkomisk excentriker i Emmy-vindende serie om en fallit-ramt rigmandsfamilies møde med livet på landet.

Serieanmeldelse
28. sep. 2020 | 05:17

Little Fires Every­where

Kontrasten i 1990’erne mellem den sorte og hvide kvinde er voldsom i serie, hvis emner er uhyggeligt aktuelle og får én til at tjekke egne privilegier.

© Filmmagasinet Ekko