Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 272
Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 16:22

Stranger Things – sæson 3

Netflix’ flagskib byder på endnu en underholdende monsterjagt, men serien er ved at løbe tør for originale idéer.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 09:41

Jett

Actionserie med Carla Gugino som forførende tyv lader til at være lavet af mænd, der hellere vil se hende slange sig end skabe en spændende historie.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Serieanmeldelse
28. juni 2019 | 14:10

The Loudest Voice

Russell Crowe er fænomenalt maskeret som Fox News-frontfiguren Roger Ailes, der blev fældet efter overgreb på sine kvindelige ansatte.

Serieanmeldelse
25. juni 2019 | 13:57

Dietland

Joy Nash’ kropssprog rammer livet som tyk på kornet i serie, der hudfletter de usunde og farlige industrier, som tjener store penge på at udnytte især kvinder.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 13:55

The Hateful Eight – afsnit 1-4

I dagens identitetspolitiske klima føles Tarantinos western mere politisk ukorrekt end ved premieren i 2015, men hvorfor klippe den op til en tv-serie?

Serieanmeldelse
22. juni 2019 | 19:09

Euphoria

Identiteten udfolder sig i samarbejde med teenageværelsets wifi-signal i HBO-serie, der skildrer Generation Z med respekt og følsomhed.

Serieanmeldelse
21. juni 2019 | 10:03

City on a Hill

Politidrama af Boston-drengene Ben Affleck og Matt Damon er en skuffende tyndslidt The Wire-klon, hvis figurer er så nuancerede som tændstikmænd.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 21:17

Him­mels­da­len

En kvinde ender ved en fejltagelse på et sanatorium med psykopater i svensk serie, der holder spændingen oppe med julelege mellem himmel og helvede.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

Serieanmeldelse
07. juni 2019 | 11:38

After Life

Der er øjeblikke af sandhed og poesi i Ricky Gervais’ serie om sorg, men enmandsforestillingen er ofte mere pladder end humanisme.

© Filmmagasinet Ekko