Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 838
Serieanmeldelse
19. juli 2024 | 13:39

De unge kærester

DR’ P3 viser, at parforhold med stor aldersforskel kan være sunde og glade, helt normale og ret uinteressante.

Serieanmeldelse
19. juli 2024 | 03:00

Lady in the Lake

Alma Ha’rel har sans for det plotløse og porøse, men hendes krimiserie om nogle kvinders skæbne i 1960’ernes Baltimore gaber over for meget.

Serieanmeldelse
17. juli 2024 | 14:09

The Bear – sæson 3

Kokkeserien folder sig helt ud i tredje sæson med overrumplende sekvenser, dybdegående portrætter, sort humor, medrivende musik og selvfølgelig kogekunst, der får tænderne til at løbe i vand.

Serieanmeldelse
14. juli 2024 | 09:51

Omnivore

Formidling i verdensklasse – maddokumentar med mesterkokken René Redzepi forener kultur, klima, sociologi og økonomi i en banebrydende smuk form.

Serieanmeldelse
03. juli 2024 | 15:15

Graverne

TV 2’s fiktionsserie om graverjournalister har en perfekt timing i kølvandet på kæmpehittet Den sorte svane, men er afsløringen af et dansk Guantánamo-fængsel realistisk?

Serieanmeldelse
03. juli 2024 | 07:57

STHLM Blackout

Svensk krimi med dansk instruktør er inspireret af storpolitiske konspirationer og årtiers actiondramaer på tv, men kun glimtvis giver det gevinst.

Serieanmeldelse
01. juli 2024 | 21:05

We Were the Lucky Ones

Hvordan nogle jøder overlevede den mest organiserede form for folkemord i et land, som overvejende var antisemitisk, havde fortjent en langt bedre serie.

Serieanmeldelse
01. juli 2024 | 10:25

Eric

Netflix-serie om et forsvundet barn har alt for mange spor, men Benedict Cumberbatch’ præstation og skildringen af 1980’erne er fremragende.

Serieanmeldelse
26. juni 2024 | 12:22

Under the Bridge

Velskrevet og velspillet true crime-serie går bag om et mord på en indisk indvandrer og finder frem til teenagepiger, der på en gang er psykopater og sårbare børn.

Serieanmeldelse
18. juni 2024 | 13:43

NamaStay

Paprika Steen og Lars Brygmann sprudler i dansk glampingkomedie, der er inspireret af Halløj på badehotellet og blander tragik og varme med akavet komik.

Serieanmeldelse
18. juni 2024 | 09:57

Brid­ger­ton – sæson 3, del 2

Nicola Coughlan stråler i Netflix’ inkluderende kostumedrama, hvor jagten på den berygtede sladderskribent Lady Whistledown optrappes.

Serieanmeldelse
16. juni 2024 | 17:06

Kevin Spacey bag masken

Chokerende britisk dokumentar giver sammen med Piers Morgan-interview det samlede billede af synderen Kevin Spacey. Kan vi tilgive ham?

© Filmmagasinet Ekko