Nyhed
11. apr. 2018 | 13:05

Nye klovnerier til sommer

Foto | TV 2
Casper Christensen og Frank Hvam vender tilbage på tv-skærmen, når syvende sæson af Klovn får premiere med nye tossestreger.

Syvende sæson af Casper Christensen og Frank Hvams komedieserie Klovn får premiere i august, hvor der kan opstå en regulær komediekrig.

Af Nicki Bruun

Der kan blive en masse at grine af i sommervarmen.

Her får syvende sæson af Casper Christensen og Frank Hvams elskede komedieserie Klovn nemlig premiere. Det skriver BT, der har oplysningen fra en af seriens skuespillere.

”Jeg har indtil videre set to afsnit fra den nye sæson, og jeg er heldigvis tilfreds,” fortæller Mia Lyhne til avisen. Hun spiller i serien Franks bedre halvdel, som må slås med hans mange klovnerier.

Mia Lyhne afslører også, at den kommende sæson foregår meget hjemme hos Frank og Mia, hvis børn er blevet ældre.

Klovn startede som en tv-serie på TV 2 Zulu i 2005 og viste frem til 2009 seks sæsoner med i alt 60 afsnit. Siden kom de to film Klovn the Movie (2010) og Klovn Forever (2015), som trak henholdsvis 850.000 og omkring en halv million danskere i biografen.

Kamp om latteren
Det kan også blive til en lille komediekrig mellem to formater, der minder en del om hinanden.

Ditte Hansen og Louise Mieritz har fulgt eksemplet fra Klovn og lavet deres DR-serie Ditte og Louise til en film, som har planlagt premiere den 30. august.

Det er den samme dato, hvor Biografklub Danmark traditionelt lægger sin åbningsfilm. Dermed sender Nordisk Film, der producerer Ditte og Louise, et kraftigt signal til den magtfulde biografklub. Skulle klubben vælge en anden åbningsfilm, vil premieren på Ditte og Louise højst sandsynligt blive udskudt.

Ligesom Klovn handler Ditte og Louise om de to serieskabere, der spiller forvrængede udgaver af sig selv.

Serien fik stor ros for sine to sæsoner om livet for to kvindelige skuespillere, men DR valgte i 2016 at droppe serien på grund af dårlige seertal. Den blev set af omkring en halv million mennesker.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko