Nyhed
10. apr. 2017 | 17:40

Første klip af Skam er online

Foto | NRK
Sana (Iman Meskini) har været en af de centrale figurer i de tre foregående sæsoner af Skam, men nu får hun endelig lov til at indtage den altoverskyggende hovedrolle.

Så går den vilde identitetsjagt igen, når Sana ser på afklædte drenge i Oslo og får kvalme af Vildes snak om analsex.

Af Nicki Bruun

Det kom som et lyn fra en klar himmel, da traileren for fjerde sæson af Skam i fredags ramte internettet. Den bekendtgjorde ikke bare, at Sana er hovedperson denne gang, men også, at fjerde og sidste sæson ville begynde mandag kl. 13.28.

Efter lidt startvanskeligheder, formentlig forårsaget af umådelig interesse, kan klippet nu ses på seriens hjemmeside.

Og det starter helt som forventet lige på og hårdt i det første klip på syv et halvt minut.

Sanas bustur i Oslo bliver hektisk sammenklippet med krigsbilleder og hurtige glimt af den amerikanske præsident Trump, der naturligvis ligger den samfundsbevidste muslim på sinde.

Hun finder dog mildere øjne frem, da hun ser et par hårdtspændte gutter flashe vaskebræt i den norske hovedstad. Men hun bliver afbrudt af arabiske bedetoner fra mobilen – selvfølgelig med rapperen Tupac som baggrundsbillede – der bekender, at det er tid til bønnen Duhr.

Dryppende dressing
Om hun tager sig tid til det, vides ikke. For der klippes videre til en scene, hvor Sana sms’er med sin mor om at deltage i en temaaften om kvindens rolle i islam.

Kun et par minutter inde har den nye sæson af Skam dermed allerede kastet lige så mange store bolde i luften som sidste sæson, hvor Isak udforskede sin seksualitet.

Netop Isak og resten af drengegruppen møder vi også på Sanas vej videre gennem Oslo. På deres altid charmerende facon driller de Magnus med hans forhold til Vilde, men det rigtige guf kommer, da Sana når frem til pigegruppen, som spiser pizza med dressing.

Mens den drypper ned over Vildes læber, fortæller hun nemlig om reverse cowgirl og overvejelser om analsex med Magnus. Det får Sana til at komme med en af sine typiske erklæringer, at sex bør være privat, men hele situationen er langt mere komisk end pinlig.

Alt i alt bliver der lagt stærkt fra land i åbningen af den nye sæson Skam, og det bliver spændende at se, hvor Sanas rejse fører hende hen.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko