Ekko Shortlist Awards 2019
18. nov. 2019 | 12:56

Stor spænding ved Ekko Shortlist Awards

Foto | diverse
Kampen om at vinde prisen for bedste mandlige skuespiller ved Ekko Shortlist Awards står mellem Dejan Cukic, Anders Mossling, Jonathan Harboe, Troels Lyby og Aria Farjadi.

I afstemningens sidste uge er det utroligt tæt i mange af kategorierne. Din stemme kan blive udslagsgivende for, hvem der vinder ved årets sjoveste filmfest!

Af Nicki Bruun

Afstemningen til Ekko Shortlist Awards 2019 er gået ind i sidste uge, og aldrig før har kampen om priserne været så tæt som i år!

I mange af kategorierne ligger det utroligt tæt, og derfor kan din stemme være udslagsgivende for, hvem der vinder – stem her indtil mandag 25. november kl. 12.

Der har ved årets prisuddeling for de største talenter i den danske filmbranche været gang i stemmeurnerne. Alene i det første døgn blev der afgivet hele 4000 stemmer, og vi er godt på vej mod et rekordstort antal stemmer.

Til den store prisfest i Bremen Teater fredag 29. november – køb billet her – bliver vinderne i elleve kategorier fundet i en kombination af publikums stemmer og rangeringen i den imponerende jury af førende filmfolk.

Publikum Prisen bliver som navnet antyder bestemt udelukkende gennem publikumsstemmer, mens juryen finder vinderen af Shortlist Prisen blandt årets femten mest populære film på Ekko Shortlist.

Overraskelser i vente
Mange af de nominerede filmskabere har allerede benyttet sig af muligheden for at lave sjove og flotte videohilsner, hvor de opfordrer folk til at stemme på sig ved Ekko Shortlist Awards.

De bliver lagt op på Ekkos Facebook-side, så endnu flere mennesker har mulighed for at opleve de forrygende præstationer i de tretten kategorier.

Man kan stadig lave en videohilsen og sende den ind på ekko@ekkofilm.dk, men det skal gå hurtigt, hvis man vil nå at komme i spil inden afstemningen udløber.

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag fra tv-serien 29-30-31 skal i år styre løjerne som værtspar, og de er lige nu i gang med at sammensætte et fantastisk show fuld af overraskelser.

Så har du ikke allerede sikret dig en billet til Ekko Shortlist Awards 2019, skal du ikke vente længere, men straks sørge for at komme med til årets sjoveste filmfest!

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Afholdes fredag den 29. november i Bremen Teater.

Showet starter kl. 19 (dørene åbner kl. 18).

Værtsparret er Julie og Jesper fra tv-serien 29-30-31.

Støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

Stem på de nominerede og vær med til at bestemme vinderne.

Læs mere om priserne.

Køb billet.

© Filmmagasinet Ekko