Nyhed
27. okt. 2018 | 21:08

Store stjerner i Avaz-brødrenes nye film

Foto | uoplyst
Rasmus Bjerg, Nicolas Bro, Nikolaj Lie Kaas, Charlotte Munck og Sebastian Jessen medvirker alle i Avaz-brødrenes anden spillefilm, som har arbejdstitlen Kollision.

Der er en lang række store stjerner med i Kollision, som er Avaz-brødrenes opfølgning på debutsuccesen Mens vi lever.

Af Kim Pedersen

”Dansk films fremtid,” er Avaz-brødrene blevet kaldt efter debuten Mens vi lever, og den 28. september fik de Filminstituttets kontante velsignelse i form af 7,2 millioner kroner til deres nye film, der har arbejdstitlen Kollision

Støtten blev givet gennem den såkaldte Markedsordning, hvilket betyder, at den statslige institution tror på mange solgte billetter. 

Nu har brødrene aldrig været kendt for at hvile på laurbærrene, så om ganske få øjeblikke går optagelserne til det nye drama i gang. 

Skuespillerlisten er netop blevet offentliggjort, og det er nogle af de tunge kræfter i dansk film, der er blevet engageret. 

Nikolaj Lie Kaas, Rasmus Bjerg, Nicolas Bro, Karla Avaz og Sebastian Jessen er hovedkræfterne. I biroller vil vi komme til at møde Cecilie Stenspil, Casper Crump, Charlotte Munck, Gordon Kennedy, Henning Jensen, Albert Rudbeck Lindhart og Jess Dorph-Petersen. 

Bag kameraet er den sædvanlige rollefordeling på plads. Mehdi Avaz skal instruere, Milad Avaz har skrevet manuskriptet, og de skal sammen med Misam Avaz, Kim Magnusson og Sara Victoria Bjerre Pedersen producere filmen. Og musikken står Bent Fabricius-Bjerre for. 

Filmen omhandler en familietragedie. Sorgen får en familie til at falde fra hinanden, og midt i det hele står den niårige datter Liv, der ender som kastebold mellem moren og faren. 

Manuskriptforfatteren Milad Avaz udtaler til det amerikanske branchemagasin Variety, at filmen er inspireret af en ven, som gennemgik en bitter skilsmisse. Brødrene har ønsket at undersøge, hvordan de beslutninger, skilsmisseparret tager under opbruddet, påvirker deres børn.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko