Artikler / Directors to Watch

1 - 10 ud af 10
Directors to Watch Interview
01. dec. 2013 | 11:47

29-årig dansker udråbt til stortalent

Fire magasiner har udråbt Marie Grahtø Sørensen som et af Nordens største filmtalenter. ”Jeg frygter at lide en åndelig død i støttesystemet på vej mod spillefilm,” siger instruktøren, der bidrager til Ekko-dvd’en Directors to Watch.

Directors to Watch Interview
07. dec. 2013 | 14:45

Islandsk talent: Et statement om håbløshed

Hlynur Pálmason er nyudklækket instruktør fra Den Danske Filmskole og bliver allerede spået en stor fremtid. Fire filmmagasiner har kåret ham som nyt nordisk talent på dvd’en Directors to Watch.

Directors to Watch Interview
14. dec. 2013 | 12:59

Filminstruktør lader børn gå amok

”At være til stede i det uforudsigelige giver et kick, der minder om ekstremsport,” udtaler den kunstuddannede Camilla Figenschou, som på Ekko-dvd’en Directors to Watch udråbes til nordisk filmtalent.

Directors to Watch Interview
21. dec. 2013 | 09:00

”For mange nordiske film er uden sjæl”

Det værste er den der hipstermentalitet, siger norske Izer Aliu, som Ekko udråber til et af de mest lovende talenter på dvd’en Directors to Watch med hans film om barndommens Makedonien, To Guard a Mountain.

Directors to Watch Interview
09. dec. 2013 | 19:55

Svensk talent: Jeg løb en stor risiko

Gabriela Pichler – kendt for spillefilmen Spise sove dø – gik sine egne veje, da hun på filmskolen lavede afgangsfilmen Scratches, som er blevet udvalgt til Ekko-dvd’en Directors to Watch.

Directors to Watch Interview
11. dec. 2013 | 13:09

Ladyboy udkommer til hele Norden

”Film skal ikke kun ses af filminteresserede,” siger instruktøren Aske Bang, som Ekko og tre nordiske filmmagasiner udråber til et af de største talenter og udgiver på dvd’en Directors to Watch.

Directors to Watch Interview
24. dec. 2013 | 21:22

Mayday, mayday – det er M/S Estonia!

Autentiske opkald til alarmcentralen forvandles til mytologisk kunst i Emergency Calls. ”Der er altid nogle, der passer på dig,” lyder budskabet fra finsk duo, som er udvalgt til Ekko-dvd’en Directors to Watch.

Directors to Watch Interview
03. dec. 2013 | 11:02

Norsk talent går i clinch med vor selvopfattelse

”Lad os forberede os på det værste, er en særlig skandinavisk måde at tænke på,” mener Gunhild Enger. Ekko og tre nordiske filmmagasiner udråber instruktøren til et af Nordens største talenter på ny dvd, der indeholder hendes Prematur.

Directors to Watch Interview
29. nov. 2013 | 15:41

Svensk talent: Publikum hader mig

I ny Q&A-serie lægger vi ud med svenske Gustav Danielsson, der spidder vores dobbeltmoral i Djur jag dödade förra sommaren. Filmen er med på dvd’en Directors to Watch, som følger med det aktuelle nummer af Ekko.

Directors to Watch Interview
04. dec. 2013 | 16:00

Finsk talent: Så lidt dialog som muligt

Finske Mikko Kuparinen vandt i sommer Odense Filmfestival med Sirocco. Nu kan kortfilmen ses på dvd’en Directors to Watch, der følger med nyt nummer af Ekko.

© Filmmagasinet Ekko