Nyhed
12. mar. 2020 | 10:14

Tom Hanks ramt af corona

Foto | Lacey Terrell
Tom Hanks var senest aktuel som tv-værten Fred Rogers i det autentiske drama En ven for livet, men nu er skuespilleren blevet gjort ukampdygtig af den verdensomspændende virus.

Den elskede skuespiller og hans kone er blevet smittet med sygdommen, der lige nu betyder en lang række aflyste begivenheder i filmverdenen.

Af Nicki Bruun

Mens covid-19 hastigt spreder sig og sender Danmark i noget nær undtagelsestilstand, har sygdommen med det folkelige navn coronavirus taget et meget berømt offer.

Den dobbelte Oscar-vinder for Forrest Gump og Philadelphia, Tom Hanks, har fået konstateret sygdommen i Australien, hvor han er i forarbejdet med en Elvis Presley-film instrueret af Baz Luhrmann.

Også hans kone, skuespilleren Rita Wilson, der ligesom Hanks er 63 år, er blevet smittet.

”Hej folkens. Rita og jeg er nede i Australien. Vi har følt os lidt trætte, som om vi var forkølede, og været ømme i kroppen,” skriver Tom Hanks på Twitter og fortsætter:

”For at gøre tingene rigtigt, som vi har brug for i verden lige nu, blev vi testet for coronavirus og fundet smittede.”

Den elskede skuespiller slutter sit opslag med en opfordring til sine mange følgere:

”Pas på jer selv!”

Arrangementer aflyses
Ifølge branchemagasinet Deadline Hollywoods kilder er Tom Hanks og Rita Wilson de eneste personer på produktionen, som er blevet ramt af sygdommen.

Filmen er da heller ikke gået i optagelse endnu, men rundt omkring i verden er en lang række produktioner blevet sat i bero og begivenheder aflyst.

Efter Donald Trump i går amerikansk tid meddelte et 30 dage langt forbud for rejser til USA fra Europa, er biografarrangementet CinemaCon blevet aflyst.

Det er ellers en begivenhed, som verdens største filmproducenter og -distributører ofte benytter sig springbræt til at vise de første klip fra deres film.

Også den franske seriefestival Series Mania i Lille er blevet aflyst. Her var den kommende DR-serie Ulven kommer ellers blevet udtaget til at deltage i hovedkonkurrencen.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko