Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 177
Serieanmeldelse
17. jan. 2022 | 15:47

Voir

David Finchers dokumentarserie gemmer på guldkorn fra filmverdenen, men de risikerer at forsvinde i rodebunken.

Serieanmeldelse
06. jan. 2022 | 15:11

The Mire

Overset polsk krimiserie på Netflix er med medrivende miljøskildring og gotisk uhygge en af de flotteste perler i det store streaminghav.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

Serieanmeldelse
10. dec. 2021 | 09:59

The Witcher – sæson 2

Kim Bodnia er fremragende i anden sæson af Netflix’ fantasy-serie, der hæver niveauet markant og er et must see.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 10:42

Don’t Look Up

Årets mest stjernespækkede film er en overproppet spredehagls-satire og slagkraftig fuckfinger mod den apati, der nok ender med at gøre det af med os alle sammen.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 14:09

Nisser

Dansk Netflix-serie er med inspiration fra Gremlins og Jurassic Park en effektivt uhyggelig julekalender, hvor nisser har smag for menneskekød.

Serieanmeldelse
20. nov. 2021 | 10:43

Tiger King – sæson 2

Også anden sæson er et fyrværkeri af narcissisme og psykopati, men formår ikke at genskab det elektrochok, man fik ved første møde med personkredsen omkring Joe Exotic.

Biografanmeldelse
12. nov. 2021 | 15:34

The Power of the Dog

Benedict Cumberbatch har aldrig været bedre end som hadsk meningstyran i Jane Campions sanselige western om fortrængte følelser.

Streaminganmeldelse
12. nov. 2021 | 12:18

Dob­belt­liv

Debutinstruktør udforsker identitet i simrende racedrama, hvor maskefaldet rammer som en mavepuster.

Serieanmeldelse
08. nov. 2021 | 11:09

Den us­and­syn­li­ge morder

Svensk Netflix-serie om Palmemordet føles til tider som propaganda, men man er svært godt underholdt af historien om påstået drabsmand.

Streaminganmeldelse
22. okt. 2021 | 18:23

Dave Chappelle: The Closer

Komikerens ret er at gå over grænsen, men Dave Chappelles fremhævelse af et venskab med en transkønnet er et utroværdigt alibi for pinagtigt nedladende vittigheder.

Serieanmeldelse
10. okt. 2021 | 19:15

Squid Game

Mellem udsplattede hjerner og pludselig død gemmer sig stor menneskelighed i sydkoreansk Netflix-fænomen, der forener underholdning og samfundskritik.

© Filmmagasinet Ekko