Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 77
Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

Serieanmeldelse
09. nov. 2019 | 20:52

The End of the F***ing World – sæson 2

Trods masser af kant og kvalitet burde sort komedieserie med britiske Bonnie og Clyde-teenagere være stoppet, mens legen var god.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 16:10

Un­be­liev­able

Voldtægtsdrama baseret på virkelige hændelser er en effektiv og rammende krimifortælling om en kvinde, hvis historie ingen tror på.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Serieanmeldelse
21. aug. 2019 | 23:54

Mind­hunter – sæson 2

Anden sæson af Netflix-serien om seriemordere hæver ambitionsniveauet til en samfundskritisk moralhistorie i traditionen fra The Wire.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 16:22

Stranger Things – sæson 3

Netflix’ flagskib byder på endnu en underholdende monsterjagt, men serien er ved at løbe tør for originale idéer.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 13:55

The Hateful Eight – afsnit 1-4

I dagens identitetspolitiske klima føles Tarantinos western mere politisk ukorrekt end ved premieren i 2015, men hvorfor klippe den op til en tv-serie?

Serieanmeldelse
07. juni 2019 | 11:38

After Life

Der er øjeblikke af sandhed og poesi i Ricky Gervais’ serie om sorg, men enmandsforestillingen er ofte mere pladder end humanisme.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 23:17

Our Planet

Forundringen over naturens vidundere er intakt, når David Attenborough viser, hvad vi er på vej til at miste, hvis vi ikke sadler om.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

© Filmmagasinet Ekko