Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 94
Serieanmeldelse
03. apr. 2020 | 17:21

I Am Not Okay with This

Teenageproblemer og overnaturlige kræfter blandes effektivt i Netflix-ungdomsdrama, der låner 80’er-æstetik og mørk humor fra bedre film og serier.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2020 | 10:23

The Platform

Spansk Netflix-film går hårdt i kødet på kapitalismens sociale hierarki, men volden er tam, og samfundskritikken kører i tomgang.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 20:31

The English Game

Fodboldfans sukker i denne coronatid efter deres elskede kampe, men britisk Netflix-miniserie om sportens spæde begyndelse er ikke svaret på bønnerne.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

Serieanmeldelse
19. mar. 2020 | 10:40

Pandemi

Uhyggeligt aktuel Netflix-dokumentar viser faren ved en influenza-epidemi i skildringen af heltes kamp for at redde menneskeheden.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 10:36

Blodtur

Norsk Netflix-serie byder på underholdende gys, overnaturlige kræfter og syge plot-twist, når den udstiller menneskets værste sider.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
27. jan. 2020 | 19:49

Ragnarok

Det er en god idé at plante nordisk mytologi i nutiden, men en håbløs hovedkarakter og løse ender får det til at kikse i Netflix-serien Ragnarok.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Serieanmeldelse
23. jan. 2020 | 10:58

Rick and Morty – sæson 4, del 1

Den banebrydende animationsserie om et supergeni og hans barnebarn gør op med aggressiv fanbase og leverer mere sublim science fiction-komik.

Serieanmeldelse
09. jan. 2020 | 17:46

Formula 1: Drive to Survive

Velproduceret Netflix-serie om Formel 1 underholder, men trænger ikke dybere ned i stoffet og ender som et ukritisk resumé af 2018-sæsonen.

© Filmmagasinet Ekko