Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 611
Serieanmeldelse
13. jan. 2022 | 10:50

1883

Instruktøren bag Wind River leverer varen til enhver seer med en hungrende cowboysjæl og krydrer med et stænk moderne realisme.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Serieanmeldelse
18. jan. 2022 | 11:43

Land­scapers

Sorthumoristisk true crime-serie om virkelighedens skøre mordere er fascinerende kreativ og fuld af sjove spidsfindigheder.

Serieanmeldelse
20. jan. 2022 | 16:10

The Gilded Age

Med visuelt flot kostumedrama om 1880’ernes New York prøver manden bag Downton Abbey forgæves at forny genren med moderne samfundskritik.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 13:20

Station Eleven

Håbet gennemsyrer stemningsfuld og velspillet miniserie, hvor civilisationen er blevet smadret af en dødbringende influenza.

Serieanmeldelse
13. jan. 2022 | 16:58

Euphoria – sæson 2

Serie-sensation om ungdommens dårskab kæmper hårdt for at bryde tabuer, men får med et hav af pikke afmystificeret fallossen.

Serieanmeldelse
10. jan. 2022 | 16:27

Peace­maker

James Gunns serie om voldsparat antihelt har en af tv-historiens bedste åbningssekvenser og serverer blodige eskapader med et herligt glimt i øjet.

Serieanmeldelse
12. jan. 2022 | 23:39

Dog­gysty­le – sæson 3

Tredje sæson af DR’s ungdomsserie om den flabede, slushice-drikkende Asta er båret af nuancerede karakterer, sjove øjeblikke og charmerende budskaber.

Serieanmeldelse
17. jan. 2022 | 15:47

Voir

David Finchers dokumentarserie gemmer på guldkorn fra filmverdenen, men de risikerer at forsvinde i rodebunken.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 18:31

Henning og døds­mis­silet

Serien om hovsa-missilet er spændende fortalt, men bag braget gemmer sig en menneskelig tragedie og et kynisk statsapparat.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 11:04

Hacks

Prisvindende HBO-komedieserie er et fremragende portræt af to kvinder fra forskellige generationer og en tid, hvor vi udnytter hinanden i en grænseløs søgen efter opmærksomhed.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

© Filmmagasinet Ekko