Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 829
Serieanmeldelse
16. juni 2024 | 17:06

Kevin Spacey bag masken

Chokerende britisk dokumentar giver sammen med Piers Morgan-interview det samlede billede af synderen Kevin Spacey. Kan vi tilgive ham?

Serieanmeldelse
18. juni 2024 | 13:43

NamaStay

Paprika Steen og Lars Brygmann sprudler i dansk glampingkomedie, der er inspireret af Halløj på badehotellet og blander tragik og varme med akavet komik.

Serieanmeldelse
15. juni 2024 | 12:42

House of the Dragon – sæson 2

Mytologi og pragmatik balancerer perfekt i andet kapitel af Game of thrones-universets svar på en historisk dramaserie, hvor konfliktens gnist langsomt bliver til drageild.

Serieanmeldelse
18. juni 2024 | 09:57

Brid­ger­ton – sæson 3, del 2

Nicola Coughlan stråler i Netflix’ inkluderende kostumedrama, hvor jagten på den berygtede sladderskribent Lady Whistledown optrappes.

Serieanmeldelse
11. juni 2024 | 11:56

Presumed Innocent

Fremragende serie fører Scott Turows thriller om mordanklaget advokat ind i nutiden med mobiltelefoner og ligestilling.

Serieanmeldelse
10. juni 2024 | 16:56

Sexisme i mu­sik­bran­chen

Dokumentaren, som Martin Brygmann forsøgte at få bremset via sagsanlæg, er en kærkommen ransagelse af en branche, hvor sexismen florerer på hvert et trin af karrierestigen.

Serieanmeldelse
29. maj 2024 | 09:39

Den sorte svane

Mads Brügger og holdet bag TV 2-dokumentar fortjener Cavlingprisen for rystende afsløringer af, hvordan erhvervslivets top hjælper den kriminelle underverden med samfundsundergravende svindel.

Serieanmeldelse
30. maj 2024 | 10:00

Ricardo – Verdens bedste træner

Selv om Richard Møller Nielsen-serie momentvis giver nye indsigter, ligner den mest et forsøg på at styrke nationalfølelsen før EM-slutrunden.

Serieanmeldelse
21. maj 2024 | 11:13

Grundtvig

DR’s virkelig velfungerende dramadokumentar er højskole til hele folket i bedste sendetid og vækker omsider den store dansker til live.

Serieanmeldelse
29. maj 2024 | 12:36

Brid­ger­ton – sæson 3, del 1

Første halvdel af tredje ombæring af den populære serie har ikke meget nyt at byde på, men vi kan se frem til et hævnmotiveret afsløringskaos.

Serieanmeldelse
19. apr. 2024 | 09:31

Bullshit

Fortidens rockere menneskeliggøres uden at pille det monstrøse ud af dem i voldsomt ambitiøs serie, der lader hensynsløshed og sårbarhed bo side om side.

Serieanmeldelse
01. maj 2024 | 04:08

Baby Reindeer

Sjældent er overgrebets konsekvenser blevet vist så raffineret som i årets serieoverraskelse, der vil få selv woke-skeptikere til at overgive sig til en verden, hvor alt er muligt.

© Filmmagasinet Ekko