Nyhed
17. aug. 2017 | 15:51

Game of Thrones-afsnit frigivet ved en fejl

Foto | Helen Sloan
Det nyformede broderskab i Game of Thrones er på vej i krig, men også tv-kanalen HBO har kampe på adskillige fronter.

HBO Nordic og HBO España er ved et uheld kommet til at lægge det kommende afsnit af successerien på deres streamingtjenester.

Af Patricia Smollerup

HBO har den seneste tid været i knæ, fordi en hackergruppe har infiltreret tv-kanalens system og krævet løsepenge for ikke at frigive materialet.

Men denne gang er HBO selv den skydige!

HBO Nordic og HBO España er kommet til at frigive det kommende afsnit af Game of Thrones. Det bekræfter Tom Krogsgaard Nielsen, vicepræsident for PR hos HBO Europa, ifølge en række amerikanske medier.

Afsnittet skulle ellers først have været ude natten til næste mandag, men nåede at ligge tilgængelig på streamingtjenesterne i et kortere tidsrum, før fejlen blev opdaget og afsnittet taget ned.

Det var dog længe nok til, at en række piratsider kunne nå at få fingrene i det.

Angrebene fortsætter
Det er ikke første gang, at sådan en uheldig hændelse har fundet sted.

I 2016 kom HBO Nordic til at frigive afsnittet The Door fra sjette sæson af Game of Thrones. Det skete flere timer før den officielle sendetid.

Den uheldige frigivelse af det næste afsnit af Game of Thrones er altså igen en intern fejl uden forbindelse til de hackerangreb, som HBO i den seneste tid har været massivt plaget af.

Omfanget af angrebene mod HBO vokser imidlertid stadig.

Senest blev nye episoder af Curb Your Enthusiasm, Ballers and Insecure lækket online, og en gruppe, som går under navnet OurMinds, har desuden hacket sig ind på en række HBO-seriers officielle Facebook og Twitter-kontoer.

Her blev der dog ikke offentliggjort materiale eller privat information, men gruppen skrev, at deres budskab blot var at udstille den manglende sikkerhed.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko