Nyhed
19. nov. 2019 | 15:20

HBO Nordic dropper Erobreren

Foto | uoplyst
Instruktør Per Fly og manuskriptforfatter Rasmus Heisterberg har i en årrække arbejdet på at udvikle en seriefortsættelse af Pelle Erobreren, som HBO Nordic nu har trukket stikket på.

Per Fly og Rasmus Heisterbergs stort anlagte seriefortsættelse af Pelle Erobreren er død på den nordiske streamingtjeneste.

Af Nicki Bruun

Hos Filmmagasinet Ekko har vi længe og spændt fulgt arbejdet med HBO Nordics seriefortsættelse af Oscar-vinderen Pelle Erobreren.

I sidste måned kunne vi skrive, at TV 2 havde købt sig ind i Erobreren, som trods enorm dansk statsstøtte på 21 millioner kroner fra den omdiskuterede Public Service-pulje har taget lang tid om at gå i optagelse.

”Vi kan ikke sige mere om Erobreren på nuværende tidspunkt end, at den fortsat er under udvikling. Vi er meget glade for støtten fra Filminstituttet og glæder os til at sige mere, når tiden er til det,” sagde HBO Nordics pr-manager for en måned siden.

Men nu står det klart, at projektet er dødt hos HBO Nordic, der ikke kommer til at gå i produktion med den planlagte danske serie.

Erobreren har fra start været et ambitiøst projekt båret af stor passion fra alle involverede parter, men desværre har det ikke kunnet lade sig gøre at få alle ender til at mødes inden for budgetrammen,” lyder det i en pressemeddelelse fra HBO Nordic.

”Det er virkelig trist for alle involverede, at Erobreren ikke nåede hele vejen til produktion hos HBO Nordic. Jeg vil især gerne takke Per Fly og Rasmus Heisterberg, to af dansk fiktions helt store talenter, der har leveret kreative koncepter og manuskripter af meget høj kvalitet,” udtaler streamingtjenestens programchef Hanne Palmquist.

Vi arbejder på at få en kommentar fra projektets producer Jesper Morthorst fra SAM Productions og TV 2.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko