Nyhed
17. dec. 2019 | 10:03

Klovn slutter i kaos

Foto | Nordisk Film

Mia vil skilles fra Frank i den nye trailer for Klovn the Final, der afslutter det pinagtige univers ved at sætte spørgsmålstegn ved kærligheden.

Af Nicki Bruun

Frank Hvam og Casper Christensen har siden 2005 klovnet rundt i sammenlagt syv sæsoner med 70 afsnit af deres tv-serie Klovn.

Dertil er kommet to spillefilm, men i starten af det nye år bliver der sat punktum for det pinagtige univers med den tredje og sidste film i trilogien.

Vi har allerede set det første klip fra Klovn the Final, hvor Frank kommer galt afsted, når han forsøger Caspers scoretrick i lufthavnen. Nu er den rigtige trailer kommet sammen med filmens plakat (se nederst), hvor taglinen gør afslutningen klar: ”Enden er nær”!

På plakaten sidder Mia på Franks skuldre og har en fest med vin i hænderne, mens en vulkan vælter lava ind mellem benene på ham. Traileren pensler det mere ud.

Til Franks 50 års fødselsdag er der gang i festen, og Casper giver ham en god gave. De to skal sammen til Island og fange vilde laks.

Men så sprænger bomben: Fætter Andreas afslører, at Mia vil skilles!

”Jeg vil gerne have en mand, der begærer mig,” siger Mia Lyhne senere i traileren med den afmålte irritation, der har gjort hendes figur til Klovn-universets måske mest fascinerende person.

”Skal du have en krammer?” spørger klovnen Frank med sædvanlig mangel på situationsfornemmelse.

Han og Casper misser flyet til Island, og så bygger de ellers op til en løgn. Frank ender nemlig med at sidde i huset over for sit eget og holde øje med Mia, som gør klar til et liv uden ham.

Vil kærligheden mon overleve?

Klovn the Final får premiere den 30. januar.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko